Davis Cup: Έτοιμο το γήπεδο στο Καλλιμάρμαρο (vid)

Έστω και με μικρή καθυστέρηση η οποία προκάλεσε κάποια σχόλια του captain της Εθνικής Σλοβακίας, το γήπεδο στο Καλλιμάρμαρο είναι έτοιμο να υποδεχθεί τις δύο εθνικές ομάδες της Ελλάδας και της Σλοβακίας για τις τελευταίες προπονήσεις πριν το κρίσιμο tie του Σαββατοκύριακου.

Από το πρωί της Πέμπτης, οι δύο ομάδες θα προπονούνται στο γήπεδο που θα πραγματοποιηθούν οι αγώνες 16-17 Σεπτεμβρίου, με την Εθνική Ελλάδος να ξεκινάει πρώτη τις προπονήσεις

στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης (14/09).

Την Πέμπτη θα ενσωματωθεί με την ομάδα και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ο οποίος είναι εδώ και μέρες στην Αθήνα αλλά προπονείται μόνος στον Αστέρα Βουλιαγμένης, έχοντας μαζί και την Πάολα Μπαντόσα.

Τιτάνιες ήταν οι προσπάθειες του συνεργείου το οποίο έχει αναλάβει την τοποθέτηση του hard court εντός του Παναθηναϊκού Σταδίου. Για δύο συνεχόμενα 24ωρα, μέρα και νύχτα, γίνονταν εργασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού.

Το αποτέλεσμα είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακό, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.



Το Καλλιμάρμαρο θα φιλοξενήσει τον αγώνα ΕλλάδαςΣλοβακία για το World Group I του Davis Cup το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (16-17/9) με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκάνει από την Πέμπτη με τη συνέντευξη Τύπου των δύο αρχηγών των ομάδων, Απόστολου Τσιτσιπά και Τίμπορ Τοτ, την Παρασκευή θα ακολουθήσει η κλήρωση, αλλά και η συνέντευξη των παικτών, ενώ το Σάββατο (11:00) θα ξεκινήσουν οι αγώνες. 

Η διάθεση των εισιτηρίων συνεχίζεται μέσω του viva.gr και oι ιθύνοντες της ΕΦΟΑ, ευελπιστούν τις τελευταίες ημέρες να τονωθεί η διάθεση των εισιτηρίων η οποία δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά καθώς έχουν πουληθεί περίπου 10,000 εισιτήρια και για τις δύο ημέρες.

Το πρόγραμμα

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου

12:30 Συνέντευξη Τύπου των δύο αρχηγών Απόστολου Τσιτσιπά και Τίμπορ Τοτ

Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου

11:00 Κλήρωση – Ακολουθεί η συνέντευξη Τύπου των παικτών Ελλάδας και Σλοβακίας

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου

11:00 Έναρξη της 1ης ημέρας με τη διεξαγωγή των δύο αναμετρήσεων στο μονό

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 

11:00 Έναρξη της 2ης ημέρας με τη διεξαγωγή του διπλού και των δύο αναμετρήσεων στο μονό

The post Davis Cup: Έτοιμο το γήπεδο στο Καλλιμάρμαρο (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα