Delray Beach: Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Φριτς (vid)

Στο πρώτο του ματς, μετά τον αποκλεισμό του στα προημιτελικά του Australian Open από τον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο Τέιλορ Φριτς έπαιξε όσο έπρεπε για να κερδίσει στα δύο σετ τον Νούνο Μπόργκες, στην πρεμιέρα του στο Delray Beach Open.

Ο υπερασπιστής του τίτλου και Νο1 του ταμπλό, επικράτησε 7-6(5), 6-4 του 26χρονου Πορτογάλου και προκρίθηκε στα προημιτελικά της ATP

250 διοργάνωσης, μετά από 1 ώρα και 32 λεπτά αγώνα.

Ο Φριτς έσωσε set point του αντιπάλου του, όταν ο Μπόργκες σέρβιρε στο 5-4 του 1ου σετ για το προβάδισμα ενώ το γρήγορο break του Αμερικανού στο 2ο σετ (1-0), του έδωσε την άνεση να κλείσει το ματς στο δικό του σερβίς.

“Το κοινό ήταν απίστευτο. Είναι από τα αγαπημένα μου τουρνουά το Delray Beach και χαίρομαι που επιστρέφω κάθε χρόνο. Το κοινό έδειξε την αγάπη του για το τένις και ένιωσα ότι είχα μεγάλη υποστήριξη. Ήταν σπουδαίο” είπε ο 26χρονος, Νο9 στον κόσμο.

Στα προημιτελικά, ο Φριτς θα αντιμετωπίσει τον Ρίνκι Χιτζικάτα που κέρδισε 6-2, 3-6, 6-4 το Νο6 του ταμπλό, Ματέο Αρνάλντι.

Defending champ through in 2 @taylor_fritz97 saves a set point in a tough opener to get past Borges in Delray Beach!@delraybeachopen pic.twitter.com/oL4MlxQKLS

Tennis TV (@TennisTV) February 15, 2024

Επίσης για το πάνω μέρος του ταμπλό, ο Αμερικανός Πάτρικ Κίπσον, σημείωσε τη δεύτερη νίκη της καριέρας του στο ATP Tour, επικρατώντας με 6-4, 6-4 του Κονστάντ Λεστιέν και θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Μάρκος Γκιρόν που συνέχισε τα πολύ καλά του αποτελέσματα, κερδίζοντας με 6-0, 6-7(5), 6-1 τον Αντριάν Μαναρινό.

Got there in the end

Marcos Giron fights past Mannarino in a tricky encounter to reach his 2nd successive QF at the @delraybeachopen! pic.twitter.com/ztwLVQaa08

Tennis TV (@TennisTV) February 15, 2024

DELRAY BEACH OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-7h)

The post Delray Beach: Ξεκίνησε την υπεράσπιση ο Φριτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα