Houston Open: Βροχή για 3η διαδοχική ημέρα

09:25 8/4/2023 - Πηγή: Tennis24

Η βροχή έπαιξε καθοριστικό ρόλο για άλλη μία ημέρα στο Houston Open και ενώ ο Μαξ Περσέλ πρόλαβε να κλείσει το τελευταίο ματς του πρώτου γύρου κερδίζοντας δύο games για να κάνει το 6-3 3-6 6-3 απέναντι στον Ντάνιελ Αλτμάιερ, το υπόλοιπο πρόγραμμα έπρεπε να ματαιωθεί.

“Είχαμε αρκετά εκατοστά νερού τις προηγούμενες 2 ημέρες και με τις σχετικά χαμηλές θερμοκρασίες επιβραδύνεται η διαδικασία στεγνώματος των courts”, είπε ο διευθυντής του τουρνουά

Μπράουνιν Γκριρ. “Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι τα courts μας είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση για να ολοκληρώσουμε το τουρνουά μας αυτό το διήμερο και με αυτό κατά νου αποφασίσαμε να αφήσουμε το παιχνίδι για σήμερα με εξαίρεση εκείνο το ματς του πρώτου γύρου που ήταν κοντά στην ολοκλήρωση του τρίτου σετ”.

Το νέο πρόγραμμα θέλει το δεύτερο γύρο και τα προημιτελικά να διεξάγονται σήμερα με τα ημιτελικά και τον τελικό να προγραμματίζονται για την Κυριακή.

Venerdì = quarti di finale.

Di solito è così. Al #HoustonOpen non solo non c'è ancora NESSUNO ai quarti, ma Purcell e Altmaier devono ancora concludere il loro PRIMO TURNO.

Nel caso in cui uno dei due dovesse arrivare in finale dovrebbe giochare 5 partite in 3 giorni pic.twitter.com/HhwwkklBEE

— giovannipelazzo (@giovannipelazzo) April 7, 2023

HOUSTON CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Houston Open: Βροχή για 3η διαδοχική ημέρα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα