Indian Wells: Με την Παρί η Σάκκαρη στις “16”

Την Ντιάν Παρί θα κληθεί να αντιμετωπίσει η Μαρία Σάκκαρη στη φάση των “16” του Indian Wells, μετρώντας ήδη 2 νίκες στην WTA 1000 διοργάνωση. Η 28χρονη Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποιεί αρκετά καλές εμφανίσεις στην Καλιφόρνια, και δείχνει να έχει βρει τον καλό αγωνιστικό της ρυθμό.

Ευχάριστη έκπληξη είναι και η 21χρονη Γαλλίδα, που έχει σημειώσει τρεις διαδοχικές νίκες και παίζει εξίσου καλό τένις. Στην πρεμιέρα της επικράτησε της 30χρονης Ιταλίδας, Μαρτίνα Τρεβιζάν, με 7-5, 6-3, στον

2ο γύρο της συνομήλικής της Καναδής με 7-5, 5-7, 6-2, και στον 3ο γύρο κέρδισε την 25χρονη Ρωσίδα, Άννα Μπλίνκοβα, με 6-4, 6-3.

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που Σάκκαρη και Παρί θα αναμετρηθούν στο WTA Tour, με την πρόκριση στην τελική 8άδα να διακυβεύεται. Η Μαρία είναι το φαβορί, αλλά δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην No61 του κόσμου, μιας και είναι ιδιαίτερα φορμαρισμένη και δε βρίσκεται τυχαία μέχρι εδώ.

Παράλληλα, έχει και βαθμολογικό κίνητρο η No10 της παγκόσμιας κατάταξης, καθώς έχει να καλύψει τους βαθμούς υπεράσπισής της, λόγω της περσινής της πορείες μέχρι τα ημιτελικά. Σε περίπτωση που φτάσει ακόμα πιο μακριά ενδέχεται να κερδίσει θέσεις, ενώ για την ώρα υπάρχει και η “απειλή” της Ντάρια Κασάτκινα, που είναι στο No11 του live ranking.

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Με την Παρί η Σάκκαρη στις “16” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Indian Wells, Πάρι, Σάκκαρη, “16”,Indian Wells, pari, sakkari, “16”