Indian Wells: Προελαύνουν οι μαμάδες Βοζνιάκι, Κέρμπερ (vids)

Καρολίν Βοζνιάκι και Αντζελίκ Κέρμπερ, δύο πρώην Νο1 στον κόσμο που επέστρεψαν πρόσφατα στο tour αφού έγιναν μητέρες, θα ανανεώσουν το rivalry τους στις “16” καλύτερες του BNP Paribas Open, μετά τις νίκες που πέτυχαν την Κυριακή στον 3ο γύρο της WTA 1000 διοργάνωσης.

Στην επιστροφή της στο Indian Wells για πρώτη φορά μετά το 2019, η 33χρονη Βοζνιάκι

επικράτησε 6-2, 4-6, 6-0 της Αμερικανίδας wild card, Κέιτι Βόλινετς και σφράγισε το μεγάλο ραντεβού με την Κέρμπερ στον 4ο γύρο, μετά και τη νίκη της 36χρονης Γερμανίδας νωρίτερα με 6-4, 7-5 επί της Βερόνικα Κουντερμέτοβα.

Οι δύο γυναίκες, θα αναμετρηθούν για 16η φορά στην καριέρα τους και πρώτη μετά το 2018 στο Ίστμπουρν, με την Γερμανίδα να προηγείται 8-7 στο Head to Head, έχοντας κερδίσει τελευταία φορά την αντίζηλό της, στο US Open 2016!

“Θα προσπαθήσουμε να έχουμε μια ωραία μάχη εκεί έξω. Είμαστε φίλες τώρα και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά το ματς. Φυσικά και οι δύο θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε. Πιστεύω ότι υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα από ένα παιχνίδι τένις αλλά νομίζω ότι θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι” είπε η Κέρμπερ ενόψει του αγώνα με τη Βοζνιάκι.

Από την πλευρά της, η 33χρονη Δανέζα είπε: “Θα είναι ένα σπουδαίο ματς. Έχουμε παίξει πολλές φορές αντίπαλοι. Γνωρίζουμε η μια την άλλη πολύ καλά. Δεν θα υπάρχουν μυστικά εκεί έξω. Θα μετρήσει ποια θα είναι καλύτερη τη συγκεκριμένη μέρα”

Το τελευταίο εισιτήριο για τις “16” καλύτερες του Indian Wells, εξασφάλισε η Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα που κέρδισε με ανατροπή 2-6, 6-3, 6-4 την Χαντάντ Μάϊα και θα αντιμετωπίσει την Μάρτα Κόστιγιουκ για μια θέση στα προημιτελικά.

That Angie double-fistpump @AngeliqueKerber keeps it rolling in Indian Wells with a 6-4, 7-5 win over Kudermetova!#TennisParadise pic.twitter.com/fIXiQGLlNr

wta (@WTA) March 11, 2024

WTA BNP PARIBAS OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (-10h)

The post Indian Wells: Προελαύνουν οι μαμάδες Βοζνιάκι, Κέρμπερ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα