Junior Orange Bowl: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα και στο format των αγώνων

Με νέα ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του Junior Orang Bowl έκαναν γνωστές τις αλλαγές που θα υπάρξουν σε περίπτωση που σταματήσει η έντονη κακοκαιρία που πλήττει τη Φλόριντα, με τις νέες προβλέψεις να είναι αισιόδοξες απορρίπτοντας την περίπτωση της ακύρωσης του τουρνουά για την ώρα. 

Οι αγώνες των αγοριών U12 , ηλιακή κατηγορία που συμμετέχει και ο Ραφήλ Παγώνης, της Κυριακής (17/12) και Δευτέρας (18/12) θα

μεταφερθούν στο Tropical Park Tennis Center, με τα κορίτσια να παραμένουν στο Kerdyk Biltmore Tennis Center. Ο διαχωρισμός αυτός γίνεται προφανώς για να μοιραστούν τα παιχνίδια σε πολλά courts, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί ο προκριματικός γύρος και φυσικά δεν έχει ξεκινήσει το κυρίως ταμπλό. 

Οι διοργανωτές ευελπιστούν ότι οι αγώνες θα ξεκινήσουν την Κυριακή όπου μαζί με τον τελευταίο προκριματικό γύρο θα διεξαχθούν τόσο ο 1ος, όσο και ο 2ος γύρος που θα συμπληρωθούν την Δευτέρα. Την Τρίτη (19/12) θα πραγματοποιηθεί η φάση των “32” και “16”, την Τετάρτη οι προημιτελικοί και ημιτελικοί, ενώ την Πέμπτη (21/12) θα έχουν τους τελικούς, αλλά και τα παιχνίδια για την 3η και 4η θέση. 

Εκτός από το πρόγραμμα θα αλλάξει (μόνο για τα προκριματικά και τους πρώτους 2 γύρους του κυρίως ταμπλό) και η μορφή των αγώνων. Αυτά διαμορφώνονται ως εξής: 2 tie break sets χωρίς πλεονέκτημα και σε περίπτωση ισοπαλίας ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από τη διαδικασία του supe tie break 10 πόντων. Από τη φάση των “32” και μετά οι αγώνες θα επιστρέψουν στην κανονική μορφή των best of 3 tie break sets. 

Βέβαια όλα τα παραπάνω θα γίνουν μόνο όταν οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν στη Φλόριντα με τις καιρικές προβλέψεις να δείχνουν ότι η βροχή αποχωρεί από την Κυριακή το απόγευμα. 

Θυμίζουμε ότι ο Παγώνης, έχει τοποθετηθεί στο Νο3 του ταμπλό, όπου θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του τον Αμερικανό από την Καλιφόρνια, Τανμάρι Κοντουρί με στόχο να συνεχίσει την πορεία του στο τουρνουά. Σε περίπτωση που ξεπεράσει το εμπόδιο του Κοντουρί, ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο έναν εκ των Κάρτερ Σμόλγουντ και Γιτιάν Λου. 

JUNIOR ORANGE BOWL SINGLES DRAW | DOUBLES | OPP (-7h)

The post Junior Orange Bowl: Τι αλλάζει στο πρόγραμμα και στο format των αγώνων appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα