Laver Cup: Ντεμπούτο για Ρούνε με την Team Europe

Ο Δανός Χόλγκερ Ρούνε αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο Laver Cup του ερχόμενου Σεπτεμβρίου με την ομάδα της Ευρώπης. Η 6η έκδοση του τουρνουά θα διεξαχθεί φέτος στο Βανκούβερ το διάστημα 22-24 Σεπτεμβρίου. 

Ο πρώην Νο1 του κόσμου στα juniors και Νο7 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP, κέρδισε τον πρώτο τίτλο ATP Masters στο indoor τουρνουά του Παρισιού τον περασμένο Νοέμβριο κερδίζοντας μάλιστα, κατά

την πορεία του προς τον τίτλο, 5 παίκτες Top-10. 

Επίσης έφτασε μέχρι τον τελικό του ATP Masters 1000 στο Μόντε Κάρλο, πριν από μερικές εβδομάδες, ενώ την περασμένη Κυριακή έκανε το back-to-back στους τίτλους στο Μόναχο. 

Ο Ρούνε είναι το 3ο μέλος που επιβεβαιώνεται από την Team Europe μετά από τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Αντρέι Ρούμπλεφ, με τρεις παίκτες να απομένουν πλέον για τη συμπλήρωση της ομάδας. 

Holger Rune will make his Laver Cup debut on Captain Bjorn Borg's six-man Team Europe at Rogers Arena in Vancouver from September 22-24, 2023. Single-session tickets go on sale on Friday, April 28 at 10am PDT. https://t.co/YjU63LovX4 pic.twitter.com/XkRpfTNWpY

Laver Cup (@LaverCup) April 25, 2023

“Είναι μεγάλη μου τιμή που θα βρίσκομαι στην Team Europe φέτο στο Βανκούβερ”, είπε ο Ρούνε. “Έχω παρακολουθήσει το Laver Cup τα τελευταία χρόνια και μπορώ να πω ότι μου άρεσε πολύ η διοργάνωση. Ήταν στόχος μου να μπω στην ομάδα και ανυπομονώ να γίνω μέρος της”

“Ο Χόλγκερ είχε μια πραγματικά εντυπωσιακή σεζόν και είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες της επόμενης γενιάς.”, τόνισε ο αρχηγός της ομάδας της Ευρώπης, Μπιορν Μποργκ. “Έχει αποδείξει ότι είναι κάτι παραπάνω από ικανός να νικήσει τους καλύτερους του κόσμου και ανυπομονώ  να τον καλωσορίσω στην Team Europe στο Βανκούβερ.”

Από την πλευρά της η Team World, που κατέκτησε πέρσι -στο Λονδίνο -το πρώτο της τουρνουά από τα συνολικά 5 που έχουν πραγματοποιηθεί, έχει επιβεβαιώσει τέσσερις παίκτες, με τους Φελίξ Οζερ Αλιασίμ, Τέιλορ Φριτς, Φράνσις Τιάφο και Νικ Κύργιος να ταξιδεύουν στο Βανκούβερ για την υπεράσπιση του τίτλου τους.

The post Laver Cup: Ντεμπούτο για Ρούνε με την Team Europe appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα