Madrid Open: Διατήρησε το αήττητο στο χώμα η Ριμπάκινα (vids)

Το αήττητο σερί στη φετινή clay season που έχτισε από το Stuttgart Open συνεχίζεται για την Έλενα Ριμπάκινα, η οποία χρειάστηκε μία ώρα και 31 λεπτά για να ξεπεράσει το εμπόδιο της Αιγύπτιας και Νο72 του κόσμου Μαγιάρ Σερίφ με 6-1, 6-4 εξααφαλίζοντας την πρόκριση στη φάση των “16” του Madrid Open, φτάνοντας παράλληλα τις 6 σερί νίκες. 

In fine form

Elena Rybakina continues her winning ways, defeating Sherif to book her spot in the fourth round.#MMOPEN pic.twitter.com/xBEWIEtPpb

wta (@WTA) April 28, 2024

Με σύμμαχο για μια ακόμη φορά το service της η Ριμπάκινα τελείωσε το ματς κερδίζοντας το 85% των πόντων πίσω από το πρώτο service (22/26) και το 59% στο δεύτερο (16/27), έσβησε και τις 3 προσπάθειες για break της αντιπάλου της, ενώ η ίδια από τη μεριά της ολοκλήρωσε την αναμέτρηση με 3/13 break-points. 

Μετά από 7 break-points η Ριμπάκινα κατάφερε να φτάσει στο πρώτο της break στο ματς, παίρνοντας προβάδισμα με 2-0, για να ακολούθησουν 2 holds κι ένα ακόμα break (4-0) με την Καζάκα να κάνει το 5-0 και λίγο αργότερα το 6-1 με εύκολο hold.

Στο 2ο σκέλος η Νο4 του κόσμου χρειάστηκε μόλις ένα break (2-1) και κρατώντας σχετικά εύκολα στο service της έφτασε στη νίκη μετά από συνολικά 5 match-points. Στον 4ο γύρο η Ριμπάκινα θα αντιμετωπίσει την ευχάριστη έκπληξη του γυναικείου ταμπλό, την 18χρονη Τσέχα Σάρα Μπέλεκ, η οποία μετά από τις Μπλίνκοβα και Καλίνσκαγια κέρδισε και την Άσλιν Κρούγκερ με 6-3, 6-1. 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Διατήρησε το αήττητο στο χώμα η Ριμπάκινα (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα