Madrid Open: Ο Χιλ στο box της Στερνς

Ο Τομ Χιλ βρίσκεται στη Μαδρίτη στο πλάι της 22χρονης Αμερικανίδας και Νο87 του κόσμου, Πέιτον Στερνς, με την οποία θα συνεργαστεί στο Madrid Open, σε μια δοκιμαστική περίοδο η οποία και θα κρίνει αν οι δύο πλευρές καταλήξουν σε οριστική συμφωνία. 

Χιλ και Στερνς θα ταξιδέψουν στο Σεν-Μαλό στη Γαλλία, σε περίπτωση που η Αμερικανίδα δεν καταφέρει να προχωρήσει στη Μαδρίτη, για ένα ακόμα τουρνουά

όπου αναμένεται να παρθεί η τελική απόφαση.

H Στερν κάνει πρεμιέρα την Τρίτη στη Μαδρίτη, όπου θα αντιμετωπίσει την 36χρονη Γερμανίδα, Τατιάνα Μαρία, με τη νικήτρια να αντιμετωπίζει στον 2ο γύρο την Βικτόρια Αζαρένκα. 

Θυμίζουμε ότι τον περασμένο Φεβρουάριο, έπειτα από το τουρνουά στην Ντόχα, Χιλ και Σάκκαρη ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους, μετά από 6 χρόνια. 

“Μετά από 6 υπέροχα χρόνια μαζί η Μαρία κι εγώ δώσαμε τέλος στην επαγγελματική μας συνεργασία, αλλά συνεχίζουμε να παραμένουμε στενοί φίλοι. Το ταξίδι μας ήταν γεμάτο με απίστευτα επιτεύγματα: Ανεβήκαμε στο Νο3 του κόσμου κάνοντας career high, 3 ημιτελικοί Grand Slam, τίτλος WTA 1000 και 125 σερί εβδομάδες στο Top-10.”

“Η Μαρία δεν είναι μόνο μια απίστευτη αθλήτρια, αλλά κι ένας σπουδαίος άνθρωπος. Η συνεργασία με την Μαρία ήταν ένα απόλυτο προνόμιο και είμαι απίστευτα περήφανος για όσα πετύχαμε μαζί. Και οι δύο πιστεύουμε ότι αυτό είναι ένα βήμα προς τα εμπρός στα αντίστοιχα  μονοπάτια μας για να εξερευνήσουμε νέες ευκαιρίες και συναρπαστικές προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας.”

“Ευχαριστώ, Μαρία για το υπέροχο ταξίδι. Είμαι ενθουσιασμένος για το τι επιφυλάσσει το μέλλον για εσένα. Πάμε!” Είχε γράψει ο 28χρονος Βρετανός προπονητής. 

The post Madrid Open: Ο Χιλ στο box της Στερνς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα