Madrid Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες

12:13 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Με τους δύο ημιτελικούς στο ταμπλό των γυναικών και με τον τελευταίο χρονικά προημιτελικό των ανδρών συνεχίζεται η δράση στο Madrid Open τη Μ. Πέμπτη. Η αρχή στο Manolo Santana Stadium θα γίνει με τον πρώτο ημιτελικό των γυναικών (17:00 GR) με την περσινή φιναλίστ και Νο1 του κόσμου, Ίγκα Σφιόντεκ να αντιμετωπίζει την Μάντισον Κις. 

Οι δύο παίκτριες θα συναντηθούν μετά από περίπου 2 χρόνια, με την Πολωνή να έχει κερδίσει τις 2 από τις 3 μεταξύ τους αναμετρήσεις, αλλά και τη μοναδική στο χώμα που είχε

γίνει στο τουρνουά της Ρώμης το 2021. Ωστόσο, στην τελευταία τους αναμέτρηση (Σινσινάτι) νικήτρια είχε αναδειχθεί η Αμερικανίδα με 6-3, 6-4. 

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει ο μοναδικός αγώνας της ημέρας στους άνδρες, με τον Ντανιίλ Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον Γίρι Λεχέτσκα (21:00 GR), στη δεύτερη μεταξύ τους συνάντηση, με την πρώτη να είναι πέρσι στο Wimbledon για τη φάση των “16”, σε έναν αγώνα που δεν ολοκληρώθηκε με τον Τσέχο να εγκαταλείπει μετά το τέλος του 2ου set κι ενώ ο Ρώσος ήταν μπροστά με 2-0.  

Θυμίζουμε ότι στον άλλο προημιτελικό ο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ θα αντιμετώπιζε τον Γιάνικ Σίνερ, με τον Ιταλό ωστόσο να αποσύρεται λόγω τραυματισμού στο ισχίο και τον Καναδό να παίρνει την πρόκριση στα ημιτελικά άνευ αγώνα. 

Το πρόγραμμα της Μ. Πέμπτης θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο ημιτελικό των γυναικών (22:30 GR) με την κάτοχο του τίτλου, Αρίνα Σαμπαλένκα να κοντράρεται με την αήττητη στα τελευταία 16 παιχνίδια στο χώμα, Έλενα Ριμπάκινα, στην 9η μεταξύ τους αναμέτρηση, με την Λετκορωσίδα να προηγείται με 5-3, αλλά την Καζάκα να μετράει μία νίκη φέτος στον τελικό του Μπρίσμπεϊν όπου παραχώρησε μόλις 3 games (6-0, 6-3). 

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Madrid Open: Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού στις γυναίκες appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Madrid Open, Βγαίνει,Madrid Open, vgainei