Αλκαράθ: “Σε κάθε forehand σκέφτομαι το χέρι μου” (vid)

10:41 2/5/2024 - Πηγή: Tennis24

Προβληματισμένος για το θέμα τραυματισμού που αντιμετωπίζει στο δεξί του χέρι, εμφανίστηκε ο Κάρλος Αλκαράθ μετά τον αποκλεισμό του από τον Αντρέι Ρούμπλεφ στα προημιτελικά του Mutua Madrid Open.

Ο 20χρονος Ισπανός αν και προηγήθηκε στο σκορ, ηττήθηκε με 4-6, 6-3, 6-2 από τον εξαιρετικό Ρώσο ο οποίος έπαιξε πολύ επιθετικά και σέρβιρε καταπληκτικά, ολοκληρώνοντας μια σπουδαία ανατροπή.

“Κάθε φορά που χτυπάω με το forehand, σκέφτομαι το χέρι μου, αν το νιώθω ή όχι. Πρέπει να δουλέψω σκληρά αυτές τις μέρες αν θέλω να πάω στη Ρώμη με καλά συναισθήματα, χωρίς πόνο και

χωρίς να σκέφτομαι τον τραυματισμό. Είναι αργή η διαδικασία. Πρέπει να είμαι υπομονετικός. Αυτή τη στιγμή φεύγω με καλά συναισθήματα από τη Μαδρίτη αναφορικά με το πρόβλημα αλλά θα πρέπει να δουλέψω” είπε ο Αλκαράθ στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου.

Ήταν η πρώτη ήττα του Αλκαράθ στην πατρίδα του μετά από τρία χρόνια, τρέχοντας ένα σερί 24-0 από το 2022 όπου κατέκτησε τέσσερις τίτλους σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

“Ήταν πολύ καλός σήμερα. Το σερβίς του ήταν απίθανο. Μου έδωσε πολύ λίγες ευκαιρίες να πετύχω κάποιο break. Αυτό ήταν το κλειδί του ματς αλλά γενικά έκανε ένα απίστευτο παιχνίδι. Εγώ δεν μπόρεσα να τον πιέσω με τα χτυπήματά μου. Αν ο Ρούμπλεφ βρεθεί σε τέτοια μέρα, είναι σχεδόν αδύνατο να τον κερδίσεις” είπε ο Αλκαράθ για τον Ρώσο.

“Eίμαι λυπημένος για την ήττα αλλά χαρούμενος που είχα την ευκαιρία να παίξω στη Μαδρίτη, μπροστά σε ένα υπέροχο κοινό. Θα τα πούμε του χρόνου” έγραψε στα social media ο Αλκαράθ.

Triste por la derrota, pero feliz de haber podido jugar en Madrid ante un público increíble! Nos vemos el año que viene! @MutuaMadridOpen pic.twitter.com/zE9WCp7xCk

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) May 1, 2024

MADRID OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-1h)

The post Αλκαράθ: “Σε κάθε forehand σκέφτομαι το χέρι μου” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα