Miami Open: O απίθανος Μουζέτι στο δρόμο του Αλκαράθ (vid)

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε ο Λορένζο Μουζέτι, αποκλείοντας τον γηπεδούχο Μπεν Σέλτον, στον τελευταίο αγώνα της Δευτέρας στο Μαϊάμι, για τον 4ο γύρο της Masters διοργάνωσης.

Ο 22χρονος Ιταλός, Νο24 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 6-4, 7-6(5) του αριστερόχειρα Αμερικανού και θα προσπαθήσει να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Κάρλος Αλκαράθ προς το Sunshine Double.

Ο

Μουζέτι, σημείωσε δύο breaks σε οχτώ ευκαιρίες στο σερβίς του Σέλτον, ανατρέποντας το μίνι προβάδισμα του αντιπάλου του στο ξεκίνημα του 2ου σετ.

Αλκαράθ και Μουζέτι θα συναντηθούν για 4η φορά, με τον Ισπανό να προηγείται 2-1 στις νίκες, χωρίς να πάρει σετ στις δύο τελευταίες τους συναντήσεις το 2023 σε Μαδρίτη και Roland Garros.

“Θα είναι μια πολύ ωραία πρόκληση για μένα. Είμαστε πολύ καλοί φίλοι με τον Κάρλος και έχουμε δώσει ορισμένες καλές μάχες στο court. Προηγείται στο μεταξύ μας σκορ οπότε ελπίζω να κερδίσω εγώ αυτή τη φορά. Ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω” είπε ο νεαρός Ιταλός για την αναμέτρηση με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: O απίθανος Μουζέτι στο δρόμο του Αλκαράθ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα