Miami Open: Η Κόλινς σταμάτησε την Γκαρσία και πέρασε στα ημιτελικά (vids)

O Ντανιέλ Κόλινς χρειάστηκε μόλις 76 λεπτά για να σταματήσει την ξέφρενη πορεία, αυτήν την εβδομάδα, της Καρολίν Γκαρσία με την Αμερικανίδα και Νο53 του κόσμο να επικρατεί με 6-3, 6-2 εξασφαλίζοντας μια θέση στα ημιτελικά του Miami Open για 2η φορά στην καριέρα της (μετά από 6 χρόνια) και μάλιστα στην τελευταία της χρονιά (όπως έχει ανακοινώσει) στο επαγγελματικό τένις.

Semifinal ticket booked

Danielle Collins is into the semifinals after defeating

Garcia 6-3, 6-2. #MiamiOpen pic.twitter.com/yVkoHQDAjm

wta (@WTA) March 27, 2024

Η Κόλινς είχε σε αδιανόητη μέρα το service της παραχωρώντας μόλις 3 πόντους πίσω από το πρώτο φτάνοντας το 90% (26/29), είχε 60% στο δεύτερο (12/20), δεν απειλήθηκε με break-point, ενώ από τη μεριά της εκμεταλλεύτηκε τις 3 από τις 8 ευκαιρίες για break.

Παραχωρώντας μόλις έναν πόντο πίσω από το πρώτο service, η Κόλινς βρήκε break στο πιο κατάλληλο σημείο του 1ου set παιρνοντας προβάδισμα με 5-3 και στη συνέχεια μετά από 3 set-points έκλεισε το set με 6-3 κάνοντας το 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του προημιτελικού η Κόλινς βρήκε νέο break (2-1) το οποίο εξαργύρωσε αμέσως μετά κάνοντας το 3-1. Η Γκαρσία, η οποία στο 2ο set είχε 67% στο πρώτο service (12/18) και 43% στο δεύτερο (3/7), μείωσε σε 3-2, αλλά αυτό ήταν και το τελευταίο κερδισμένο game για την Γαλλίδα με την Κόλινς να κατατά τα επόμενα 3 games, φτάνοντας στο 3ο της break (5-2) σφραγίζονας την πρόκριση για τα ημιτελικα. 

Εκεί θα βρει μπροστά της είτε την συμπατριώτισσά της Τζέσικα Πεγκούλα, είτε τη Ρωσίδα Εκατερίνα Αλεξαντρόβα που αγωνίζονται αργότερα μέσα στην ημέρα. 

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | SCHEDULE (-6h)

The post Miami Open: Η Κόλινς σταμάτησε την Γκαρσία και πέρασε στα ημιτελικά (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα