Miami Open: Βράδυ Πέμπτης η πρεμιέρα της Σάκκαρη και του Τσιτσιπά στο διπλό

Το βράδυ της Πέμπτης θα κάνει πρεμιέρα στο φετινό Miami Open η Μαρία Σάκκαρη η οποία θα αντιμετωπίσει την Κινέζα και Νο37 του κόσμου, Γιάν Γιουάν, στο δεύτερο παιχνίδι του κεντρικού court το οποίο θα ξεκινήσει όχι πριν τις 19:30 GR. 

Αυτή θα είναι η 2η μεταξύ τους αναμέτρηση, μετά από εκείνη στο Australian Open του 2023 με την Ελληνίδα τενίστρια να παραχωρεί μόλις 5 games στο επιβλητικό 6-4, 6-1. 

Λίγο

νωρίτερα (όχι πριν τις 18:30 GR), αναμένεται να ξεκινήσει και το παιχνίδι στο διπλό με τους Στέφανο Τσιτσιπά και Θανάση Κοκκινάκη να κάνουν πρεμιέρα στην “παρθενική” τους συνεργασία, με τους δύο παίκτες να αντιμετωπίζουν τους Αυστραλούς Άλεξ ντε Μινόρ και Ρίνκι Χιτσικάτα. 

Το πρόγραμμα της Πέμπτης στο Stadium θα ανοίξουν στις 18:00 GR οι Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ και ο πρερχοεμένος από τα προκριματικά Αυστραλός, Άνταμ Γουόλτον, ενώ μετά το παιχνίδι της Σάκκαρη ακολούθεί αυτό της Ντιάνα Σνάιντερ κόντρα στην Μάντισον Κις. 

Το βραδινό πρόγραμμα (01:00 GR) θα ανοίξουν οι Γκαέλ Μονφίς με τον Ντούσαν Λάγιοβτις, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του προγράμματος στο κεντρικό court η Κλάρα Τάουσον θα αντιμετωπίσει την Έλενα Ριμπάκινα. 

Παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον είναι κι αυτό μεταξύ της Ντάρια Σάβιλ κόντρα στην Νταγιάνα Γιαστρέμσκα το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει περίπου στις 22:00 GR στο court 7, όπου θα γίνει και το παιχνίδι του Τσιτσιπά με τον Κοκκινάκη στο διπλό, με τη νίκητρια να αντιμετωπίζει στον 3ο γύρο μια εκ των Σάκκαρη και Γιουάν. 

MIAMI OPEN WOMEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

MIAMI OPEN MEN’S DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-6h)

The post Miami Open: Βράδυ Πέμπτης η πρεμιέρα της Σάκκαρη και του Τσιτσιπά στο διπλό appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα