Moselle Open: Ο Βαβρίνκα τραυματίστηκε έχοντας MP και εγκατέλειψε! (vid)

Ο Σταν Βαβρίνκα στάθηκε άτυχος στον αγώνα κόντρα στον Γάλλο Λούκα βαν Ας, με τον Ελβετό να έχει άσχημη πτώση από στραβοπάτημα στον αστράγαλο, τη στιγμή που σέρβιρε στο tie-break στο 2ο set έχοντας στη διάθεσή του 2 match-points (6/4) με αποτέλεσμα να χάσει το tie-break και στη συνέχεια να εγκαταλείψει, δίνοντας την πρόκριση στον Γάλλο με 3-6, 7-6(6).

Get better soon Stan

Wawrinka is forced to retire after picking up an injury while being

match point up @MoselleOpen pic.twitter.com/kpbeNVo2vY

Tennis TV (@TennisTV) November 8, 2023

Ο Ελβετός έκανε ένα εξαιρετικό 1ο set κι αφού έσβησε στην αρχή 2 break-points, λίγο αργότερα βρήκε πρώτος break κάνοντας το 3-1 και αμέσως μετά το 4-1 παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα. Ο βαν Ας μείωσε σε 4-2 και 5-3, όμως ο Βαβρίνκα με ένα εύκολο hold έκλεισε το set προηγούμενος με 1-0. 

Unfortunate ending in Metz for Stan Wawrinka

Held 2 match points at 6-3, 6-6 (6-4) against Luca van Assche, but then rolled his ankle here. Retired after losing the set 6-7(6). pic.twitter.com/a364PiGKQX

Tennis Channel (@TennisChannel) November 8, 2023

Το 2ο set ξεκίνησε με τους δύο παικτές να έχουν από ένα break (1-1) και κρατώντας το service τους στη συνέχεια να φτάνουν στο tie-break. Εκεί ο Βαβρίνκα πήρε προβάδισμα με 5/2 και 6/4, έχοντας 2 match-points στη διάθεσή του. Μετά από το service και την επιστροφή του Γάλλου ο Βαβρίνκα έδειχνε να παραπατάει και να πέφτει κάτω δείχνοντας να έχει τραυματιστεί στον δεξί αστράγαλο. Ο Ελβετός, μετά την ιατρική βοήθεια συνέχισε το tie-break το οποίο έχασε για να εγκαταλείψει στη συνέχεια. 

Ο βαν Ας ήταν αυτός που πέρασε στα προημιτελικά εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Πιερ-Ουγκ Ερμπέρ. 

MOSELLE OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (-1h)

The post Moselle Open: Ο Βαβρίνκα τραυματίστηκε έχοντας MP και εγκατέλειψε! (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα