Μπ. Ρόμπσον: “Θέλουμε να το πιστέψουμε και θα παλέψουμε” (video)

Σε χαμηλούς τόνους κινήθηκε ο Μπάρι Ρόμπσον στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της Αμπερντίν, μιλώντας για το ματς της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για το UEFA Europa Conference League.

Όπως ανέφερε ο 45χρονος Σκωτσέζος τεχνικός: «Η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου είναι κάτι διαφορετικό. Τώρα παίζουμε στην Ευρώπη και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πήραμε κάποιες αποφάσεις για την αυριανή

αναμέτρηση και έχουμε μόνο αυτό στο μυαλό μας».

Και συνέχισε απαντώντας σ’ ερώτηση για τις απουσίες: «Δεν έχουμε κάποιον τραυματισμό που να μας ανησυχεί. Χρειάζεται σωστή διαχείριση. Τα έχουμε πάει αρκετά καλά στην Ευρώπη, αν και δεν ήρθαν τα αποτελέσματα. Εμείς βλέπουμε κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα τα δώσουμε όλα αύριο».

Ακολούθως ρωτήθηκε για το ποιό είναι το ζητούμενο για την Αμπερντίν στην επικείμενη αναμέτρηση: «Θελουμε να έχουμε μια καλή εμφάνιση. Σε κάθε ματς δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλουμε να το πιστέψουμε και θα παλέψουμε».

Για το τί διαφορετικό πρέπει να κάνει η ομάδα του σε σχέση με το αντίστοιχο ματς της Σκωτίας: «Διατηρούμε την αυτοπεποίθηση μας και πρέπει να μειώσουμε τα ατομικά λάθη. Ξέρουμε ποιος είναι ο ΠΑΟΚ. Εμείς πληρώσαμε τα λάθη μας. Μειώνοντάς τα, πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε κάτι καλύτερο τώρα».

Κι ολοκλήρωσε ως εξής: «Ελπίζουμε ότι οι παίκτες θα έχουν ανακάμψει μετά το πρώτο ματς. Σε εκείνο το ματς, σε μερικές στιγμές οι παίκτες ήταν τολμηροί και σε κάποια σημεία έδωσαν μεγάλη χαρά στον κόσμο μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα