Padel: Επισημοποιήθηκε ο νέος παρτενέρ του Μπελαστεγκίν

Και το όνομα αυτού… Χουάν Τέγιο. Ο 29χρονος Αργεντινός είναι και επισήμως ο παίκτης που θα βρεθεί δίπλα στον Φερνάντο Μπελαστεγκίν, στη συνέχεια του Premier Padel Tour. Η επισημοποίηση αυτής της συνεργασίας ήρθε με τη δήλωση συμμετοχής των δυο τους ως δίδυμο στο Brussels P2, δηλαδή το αμέσως επόμενο τουρνουά του προγράμματος.

Ήδη είχε γίνει από τις προηγούμενες εβδομάδες γνωστό πως ο “Μπέλα” θα τερμάτιζε τη συνεργασία του με τον Λούτσο Κάπρα, καθώς αποδείχθηκε αναποτελεσματική. Το όνομα του

Τέγιο ήταν το πρώτο που έπεσε στο τραπέζι, με… αστερίσκο δισταγμού όμως πως και οι δύο Αργεντινοί παίζουν κανονικά στην αριστερή πλευρά του κορτ.

Ο Χουάν Τέγιο.

Παρόλα αυτά, ο Μπελαστεγκίν είναι εκείνος που θα μετακινηθεί στα δεξιά. Η τεράστια πείρα του “Μπέλα”, η εμπειρία του από αυτή τη θέση όταν συνεργαζόταν με τον Αγκουστίν Τάπια, όπως και οι πιο δυναμικές επιθέσεις των χτυπημάτων του Τέγιο, είναι τα δεδομένα που θα μεταφέρουν στον 45χρονο Αργεντινό στη δεξιά πλευρά.

Υπενθυμίζεται πως η φετινή είναι η αποχαιρετιστήρια σεζόν του Μπελαστεγκίν στο Παγκόσμιο Τουρ. Ο θρύλος του πάντελ θα ήθελε πολύ να κατακτήσει τουλάχιστον έναν ακόμη… αποχαιρετιστήριο τίτλο, μιας και το τελευταίο του τρόπαιο είχε έρθει στο σιρκουί του Premier Padel τον Δεκέμβριο του 2022 και ήταν το Major Mexico.

Ο τελευταίος τίτλος του Φερνάντο Μπελαστεγκίν:

The post Padel: Επισημοποιήθηκε ο νέος παρτενέρ του Μπελαστεγκίν appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα