Padel: Ημιτελικός φωτιά στο Masters της Βαρκελώνης (vid)

Μετά την πρεμιέρα της Πέμπτης όπου τα φαβορί πήραν το εισιτήριο για τους “4” καλύτερους του WPT Masters Finals, το ίδιο έγινε και την Παρασκευή κατά τη διάρκεια της 2ης ημέρας των αγώνων στη Βαρκελώνη.

Χουάν Λεμπρόν και Αλεχάντρο Γκαλάν, έστω και στα τρία σετ, ξεπέρασαν το εμπόδιο των Νιέτο/Σανθ και προκρίθηκαν στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης όπου θα συναντήσουν ξανά, μετά τον επικό τελικό του Μιλάνο, πριν λίγες ημέρες, τους Μάρτιν ντι Νένο και Φράνκο Στούπατσοκ

μετά και την άνετη νίκη των Νο2 του ταμπλό επί των Γκονζάλεζ/Γκαρίδο στον τελευταίο προημιτελικό της Παρασκευής.

Το απόγευμα της Παρασκευής, Λεμπρόν και Γκαλάν έπαιξαν όσο έπρεπε για να κερδίσουν τους μαχητικούς  τους Χόρχε Νιέτο και Γιον Σανθ με 6-3, 2-6, 7-5, στο κατάμεστο Palau Sant Jordi, μέσα σε εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Quiero este punto en bucle toda la vida. TODA.#WPTMasterFinal pic.twitter.com/2N2mMgvuQd

World Padel Tour (@WorldPadelTour) December 15, 2023

Λίγο αργότερα, οι φιναλίστ του Μιλάνου και Νο2 ζευγάρι στον κόσμο, Ντι Νένο και Στούπατσουκ, έκαναν επίδειξη δύναμης και επιβλήθηκαν 6-1, 6-1 των Τζερόνιμο Γκονζάλεθ και Χαβιέρ Γκαρίδο.

Έτσι, τα δύο σπουδαία ζευγάρια των ημιτελικών είναι τα εξής: Κοέγιο/Τάπια vs Ναβάρο/Τσινγκοτό και Λεμπρόν/Γκαλάν vs Στούπατσουκ/Ντι Νένο.

Στις γυναίκες, οι δύο ημιτελικοί είναι Σάντσεζ/Χοσεμαρία vs Μπρέα/Γκονζάλεζ και Ορτέγκα/Τριάι vs Οσόρο/Καστέγιο.

WPT BARCELONA FINALS 2023 DRAWS

The post Padel: Ημιτελικός φωτιά στο Masters της Βαρκελώνης (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα