PadelMatch Tour: Ένα ολοκαίνουργιο σιρκουί για το ελληνικό πάντελ

Το PadelMatch Tour αποτελεί τη νέα άφιξη στο ελληνικό πάντελ. Το καινούργιο αυτό σιρκουί θα κάνει… ντεμπούτο το 2024, με ένα καλεντάρι 11 τουρνουά να έχει ήδη ανακοινωθεί.

Στόχος του είναι να ενώσει μερικά από τα σημαντικότερα τουρνουά της χρονιάς υπό μία διοργανώτρια “ομπρέλα”, προσφέροντας και αντίστοιχη βαθμολογική κατάταξη. Επίσης, πρόθεση είναι και η… ευθυγράμμιση και των χρηματικών επάθλων σε ελκυστικά νούμερα, ειδικά για τις κατηγορίες Master.

Συνολικά

θα υπάρχουν επτά κατηγορίες στο Τουρ, οι: Men A, Men B, Men C, Men D, Women A, Women B, Women C. Το κόστος συμμετοχής στα τουρνουά θα είναι 40 ευρώ, συν από 20 ευρώ για κάθε επιπλέον κατηγορία.

Τα χρηματικά έπαθλα θα καθορίζονται από τον αριθμό των συμμετεχουσών ομάδων, με την κλίμακα να είναι όμως ίδια σε όλα τα τουρνουά. Συγκεκριμένα, για τις κατηγορίες Master:

16+ ομάδες: 1η θέση 700ευρώ, 2η θέση 300ευρώ.
13-16 ομάδες: 1η θέση 525ευρώ, 2η θέση 225ευρώ.
8-12 ομάδες: 1η θέση 350ευρώ, 2η θέση 150ευρώ
4-8 ομάδες: 1η θέση 210ευρώ, 2η θέση 90ευρώ.

Ήδη μερικά από τα σημαντικότερα κλαμπ της Ελλάδος έχουν πάρει θέση οικοδεσποτών στο καλεντάρι. Μάλιστα, δύο από αυτά τα τουρνουά θα διεξαχθούν εκτός ελλαδικών συνόρων, σε Κύπρο και Αλβανία.

Το καλεντάρι του PadelMatch Tour:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Padelmatch (@padelmatchgr)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΔΩ

Η σεζόν θα ολοκληρωθεί τυπικά τον Ιανουάριο του 2025 με τα PadelMatch Finals. Συμμετοχή εκεί θα έχουν οι 16 κορυφαίοι της κατάταξης σε κάθε κατηγορία, όπως θα έχει διαμορφωθεί μετά τα 11 τουρνουά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ PADELMATCH TOUR ΕΔΩ

The post PadelMatch Tour: Ένα ολοκαίνουργιο σιρκουί για το ελληνικό πάντελ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα