Ταϊλανδή: Εγκατέλειψε η Μπαντόσα

Η Πάουλα Μπαντόσα δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την αναμέτρηση κόντρα στην Ντιάνα Σνάιντερ με την Ισπανίδα να εγκαταλείπει λόγω ενοχλήσεων στη μέση και την Ρωσίδα να παίρνει την πρόκριση με 6-2, 3-4 για τα προημιτελικά του Thailand Open. 

Unfortunately, Paula Badosa has withdrawn due to lower back injury. Which means Diana Shnaider becomes our second quarterfinalist.

Get

well soon, Paula. #wta250 #thailandopen pic.twitter.com/my0JgPC4uw

WTA Thailand Open (@ThailandOpenHH) January 31, 2024

Η Νο83 της παγκόσμιας κατάταξης, αν και έχασε το 1ο set με 6-2, στο 2ο σκελος της αναμέτρησης κατάφερε να προηγηθεί με 4-1 έχοντας βρει break νωρίτερα (3-1), όμως αισθανηκε ενοχλήσεις στη μέση κάτι που εκμεταλλεύτηκε η Σνάιντερ μειώνοντας σε 4-3, με την Ισπανίδα να εγκαταλείπει αμέσως μετά. 

Η Μπαντόσα για άλλη μια φορά αντιμετωπίζει πρόβλημα στη μέση της, καθώς τον περασμένο Μάιο στο τουρνουά της Ρώμης είχε υποστεί τραυματισμό στον σπόνδυλο L4 κάτι που την υποχρέωσε να απουσιάσει από την ενεργό δράση από τον Αύγουστο μέχρι τον Ιανουάριο υποχωρώντας παράλληλα στην κατάταξη.

Στην 8άδα η Σνάιντερ θα συναντήσει την Ντάλμα Γκάλφι από την Ουγγαρία, η οποία με τη σειρά της κέρδισε την Κινέζα Ξιγιού Γουάνγκ με 6-4, 3-6, 7-5. 

THAILAND OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES | OOP (+5h)

The post Ταϊλανδή: Εγκατέλειψε η Μπαντόσα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα