Paris Masters: Ο Ρουντ αποκλείστηκε και έμεινε εκτός Finals

Οι ελπίδες του Κάσπερ Ρουντ για τη συμμετοχή του στα φετινά ATP Finals “γκρεμίστηκαν” μετά από την ήττα του στην πρεμιέρα του στο Rolex Paris Masters από τον Αργεντινό Φραντσέσκο Σερούντολο με 7-5, 6-4 μετά από μία ώρα και 31 λεπτά. 

Ο Νορβηγός και περσινός φιναλίστ στο Τορίνο, δεν θα καταφέρει να υπερασπιστεί τους 800 βαθμούς στα φετινά ATP

Finals κάτι που σημαίνει ότι στο τέλος της σεζόν θα βρεθεί εκτός πρώτης 10άδας για πρώτη φορά μετά από τον Αύγουστο του 2021. 

Από την πλευρά του ο 25χρονος Σερούντολο με αυτήν τη νίκη βελτίωσε το ρεκόρ του κόντρα σε παίκτες Top-10 se 7-9, αλλά και σε 5-5 τη φετινή σεζόν με τις δύο από αυτές να είναι απέναντι στον Ρουντ (Βαρκελώνη, Παρίσι). 

Ο Νο21 του κόσμου έσβησε τα 5 από τα συνολικά 6 break-points του Νορβηγού, ενώ από την άλλη ο ίδιος κατάφερε να εκμεταλλευτεί τις 3 από τις 5 ευκαιρίες για break. 

Η μία από αυτές ήρθε με το…καλησπέρα στην αναμέτρηση στο πρώτο service-game του αγώνα (1-0) την οποία και εξαργύρωσε παίρνοντας προβάδισμα με 2-0. Ο Ρουντ απάντησε λίγο αργότερα ισοφαρίζοντας σε 3-3, ενώ έφτασε και σε set-point στο 10ο game με τον Σερούντολο να το σβήνει φέρνοντας το set στα ίσια (5-5). 

Σαν να μην έφτανε αυτό για τον Ρουντ, αμέσως μετά ο Αργεντινός βρήκε νέο break κάνοντας το 6-5 για να κλείσει το set στο service του με 7-5 παίρνοντας προβάδισμα με 1-0. 

Στο 2ο σκέλος του αγώνα ο Ρουντ απείλησε πρώτος φτάνοντας σε break-point με τον Σερούντολο να το σβήνει κι αυτό ισοφαρίζοντας σε 2-2, με τον Αργεντινό όμως να βρίσκει break στο 7ο game κάνοντας το 4-3. 

Ο Σερούντολο κράτησε το service του μέχρι το τέλος σφραγίζοντας τη νίκη και την πρόκριση για τη φάση των “16” εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Χούμπερτ Χουρκάτς που με τη σειρά του κέρδισε νωρίτερα μέσα στην ημέρα τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγούτ με 6-3, 6-2. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Ο Ρουντ αποκλείστηκε και έμεινε εκτός Finals appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα