Αλκαράθ: “Έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω”

Δεν ήταν ιδιαίτερα έκπληκτος με τον αποκλεισμό του από το Paris Masters ο Κάρλος Αλκαράθ, καθώς γνώριζε πως ο Ρομάν Σαφιούλιν είναι ένας αρκετά επικίνδυνος και ικανός αντίπαλος, και ήξερε πως αν δεν παίξει σε υψηλό επίπεδο δεν θα καταφέρει να προκριθεί.

Ο 20χρονος Ισπανός πλέον βάζει στόχο να τα πάει καλά στο Τορίνο, χωρίς ωστόσο να είναι ανοιχτός ο στόχος του Year End No.1. Έχει πολλά να βελτιώσει στο παιχνίδι του, καθώς σύμφωνα με τον ίδιο ακόμα δεν είναι στα επίπεδα

που θέλει να αγωνίζεται.

Σχετικά με τον αγώνα, δήλωσε: “Δεν με εξέπληξε, ήξερα πως έχει παίξει σε πολύ υψηλό επίπεδο τους τελευταίους μήνες, έχει κερδίσει μεγάλους αντιπάλους και έχει παίξει σε τελικούς. Ήξερα πως για να κερδίσω έπρεπε να παίξω σε τοπ επίπεδο”.

Για τον επηρεάζεται από κάποιο τραυματισμό, είπε: “Καμία σχέση, δεν έχει να κάνει με αυτό, απλά δεν αισθανόμουν καλά στο κορτ. Έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω, πολλά πράγματα να δουλέψω στην προπόνηση. Δεν νιώθω καλά το παιχνίδι μου, δεν κινούμαι καλά. Θεωρώ πως έχω την ποιότητα που θέλω στα χτυπήματά μου, αλλά σωματικά χρειάζομαι βελτίωση”.

Η σεζόν είναι μεγάλη σε διάρκεια και πιθανώς αυτό να επηρεάζει το παιχνίδι μου εδώ, δε ξέρω. Αυτό το τουρνουά έχει πάντα εκπλήξεις, ίσως είναι επειδή γίνεται στο τέλος της σεζόν. Πρέπει να βρω τρόπο στο μέλλον για να διατηρούμαι καλά μέχρι το τέλος”.

Σχετικά με τα ATP Finals, είπε: “Έχω χρόνο για τα ATP Finals, έχω αρκετές ημέρες για να προπονηθώ και να ανεβώ στο επίπεδο που θέλω να είμαι. Δεν μπορώ να μιλήσω αυτή τη στιγμή για τα ATP Finals. Χρειάζομαι λίγο χρόνο μετά από μια ήττα για να σκεφτώ την επόμενη μέρα. Αλλά προφανώς υπάρχει αρκετός χρόνος μέχρι να αρχίσει τα ATP Finals”.

The post Αλκαράθ: “Έχω πολλά πράγματα να βελτιώσω” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αλκαράθ, “Έχω,alkarath, “echo