Paris Masters: Ώρα ημιτελικών στο Παρίσι

Με την ημιτελική φάση συνεχίζεται η δράση στο Rolex Paris Masters το οποίο διανύει την προτελευταία μέρα του, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αντιμετωπίζει τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στη μάχη των one handed backhand και τον Νόβακ Τζόκοβιτς να συγκρούεται με τον Αντρέι Ρούμπλεφ. 

Fantastic Four

Your semi-finals for the 2023 #RolexParisMasters…

Who takes the crown? pic.twitter.com/vp5c32MZUk

Tennis TV (@TennisTV) November 4, 2023

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ανοίξει ο πρώτος χρονικά ημιτελικός (12:30 GR) στα διπλά με τους Χελιοβάαρα (Φινλανδία) και Πάβιτς (Κροατία) να αντιμετωπίζουν τους Μποπανά (Ινδία) και Έμπντεν (Αυστραλία). 

Αμέσως μετά (όχι πριν τις 15:00 GR) θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στην 8η μεταξύ τους συνάντηση με τον Έλληνα τενίστα να είναι το απόλυτο “αφεντικό” έχοντας ρεκόρ 6-1, ενώ έχει κερδίσει στα 5 τελευταία τους παιχνίδια με πιο πρόσφατό αυτό στο United Cup του περασμένου Ιανουαρίου. 

Στον δεύτερο χρονικά ημιτελικό (17:30 GR) ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα παίξει απέναντι στον Αντρέι Ρούμπλεφ με τον Σέρβο να έχει ρεκόρ 4-1 στις μεταξύ τους αναμετρήσει με τον Ρώσο να “πληρώνει” τη νίκη του στον τελικό του Βελιγραδίου το 2022 (6-2, 6-7(4), 6-0), καθώς από εκεί και πέρα ο Νο1 του κόσμου μετράει 3 σερί νίκες με τις δύο τελευταίες να είναι φέτος στα δύο Grand Slam σε Australian Open και Wimbledon

Το πρόγραμμα της Παρασκευής θα ολοκληρωθεί με τον δεύτερο ημιτελικό του διπλού με τους Ραμ (ΗΠΑ) και Σάλσμπερι (Μ. Βρετανία) να αντιμετωπίζουν τους Γκονζάλεθ (Μεξικό) και Ροζέρ-Βασελάν (Γαλλία). 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAWS | OOP (-1h)

The post Paris Masters: Ώρα ημιτελικών στο Παρίσι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα