Paris Masters: Ξεκίνημα με το διπλό για Τσιτσιπά

Με το διπλό θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο Παρίσι ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος έχοντας ως παρτενέρ τον 41χρονο Πακιστόν Ασάμ Ουλχακ Κουρεσίμ, θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους Μπενζαμά Μπονζί και Άρθουρ Ρίντερκνες το απόγευμα (όχι πριν τις 18:30 GR) της Τρίτης (2/11).

Τσιτσιπάς και Κουρεσί είχαν αγωνιστεί μαζί στο Παρίσι τόσο το 2018, όσο και το 2019. Μάλιστα το 2018 είχαν αγωνιστεί στον 1ο γύρο απέναντι σε Γάλλους (όπως και φέτος) και πιο συγκεκριμένα κόντρα στους Γκρεγκουάρ Μπαρέρ/Αντριάν Μαναρινό, επικρατώντας με 7-6(9), 6-4.

Ωστόσο, το ενδιαφέρον του Έλληνα τενίστα στρέφεται

και στο μονό, καθώς σήμερα θα μάθει και τον αντίπαλό του για την Τετάρτη (3/11), ο οποίος θα προκύψει από την αναμέτρηση του Λόιντ Χάρις μες τον Άλεξ ντε Μινόρ.

Πρεμιέρα Τζόκοβιτς

Μετά το διπλό και τη νίκη που πήρε μαζί με τον συμπατριώτη του Φίλιπ Κραϊνοβιτς, ο Νόβακ Τζόκοβιτς ρίχνεται στη μάχη του μονού, στον πρώτο του παιχνίδι μετά από τον τελικό του US Open, έχοντας αντίπαλο τον Ούγγρο Μάρτον Φούτσοβιτς, τον οποίον αντιμετώπισε και στα προημιτελικά του φετινού Wimbledon

Ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση του Κάρλος Αλκαράζ με τον Πιερ Ουγκ Ερμπέρ, ενώ ο φιναλίστ της Βιέννης, Φράνσις Τιάφο θα αντιμετωπίσει τον Μάρκος Γκιρόν. 

PARIS MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP

The post Paris Masters: Ξεκίνημα με το διπλό για Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα