Phoenix: Πήρε την πρόκριση ο Κοκκινάκης (vids)

Η δράση στο κυρίως ταμπλό του Phoenix για το Arizona Tennis Classic του ATP Challenger Tour άρχισε με εκπλήξεις καθώς δύο από τους πρώτους 5 του ταμπλό γνώρισαν τον αποκλεισμό στον πρώτο γύρο.

Ο Αυστραλός Θανάσης Κοκκινάκης επικράτησε του Γίρι Λεχέτσκα προτού ο νούμερο

80 στην παγκόσμια κατάταξη, ο Νούνο Μπόρζες, επικρατήσει του Ντιέγκο Σβάρτσμαν υπό τα φώτα των προβολέων.

Λίγες ημέρες μετά την αναμέτρηση με τον Νο. 2 κόσμου, τον Κάρλος Αλκαράθ, στο Indian Wells ο Κοκκινάκης ταξίδεψε στην Αριζόνα με τον 26χρονο να παίρνει τους 37 από τους 45 πόντους του από το πρώτο service και να νικά τον νούμερο 5 του ταμπλό με 8-7(5) 6-4. “Είμαι ενθουσιασμένος που τα κατάφερα”, είπε. “Σίγουρα θα γίνει ένας πολύ καλός παίκτης τα επόμενα χρόνια. Είναι εκρηκτικός, έχει μεγάλη δύναμη πυρός, πολύ αθλητικός. Παίζει εξαιρετικό τένις φέτος, έφτασε στα προημιτελικά του Αυστραλιανού Όπεν. Έπρεπε να αντέξω στην πίεση, οι συνθήκες είναι πολύ αργές εδώ. Προσπάθησα να είμαι υπομονετικός και να τον φθείρω”.

Ο Μπόρζες ήταν σταθερός από τη βασική γραμμή τιμωρώντας τον νούμερο 38 κόσμου, τον Σβάρτσμαν, που συνέχισε να παίζει από πολύ μακριά σημειώνοντας τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του με 7-5 6-3. Ο Πορτογάλος, νικητής τον περασμένο μήνα στο Μοντερέι, θα περιμένει πλέον το νικητή από το ματς του Πέδρο Μαρτίνεθ με τον Ρόμαν Σαφιούλιν.

Σε άλλα ματς, ο Νο. 4 του ταμπλό Αλεξάντερ Μπούμπλικ νίκησε τον κάτοχο του τίτλου Ντένις Κούντλα με 7-6(9) 4-6 6-2 και ο Καζάκος θα βρει στον επόμενο γύρο είτε τον lucky loser Ρίνκι Χιτζικάτα είτε τον Κινέζο Ζιζέν Ζανγκ.

The post Phoenix: Πήρε την πρόκριση ο Κοκκινάκης (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα