Premier Padel: Αναβάλλεται το τουρνουά στην Γκίζα λόγω πολέμου στο Ισραήλ

Η εμπόλεμη κατάσταση που επικρατεί από τις 7 Οκτωβρίου στο Ισραήλ οδήγησε το Premier Padel στην απόφαση να αναβάλλει το τουρνουά NewGiza Premier Padel P1 που επρόκειτο να διεξαχθεί στην πόλη Γκίζα της Αιγύπτου. Η θερμή κατάσταση στην περιοχή και ο φόβος διάχυσής της στην ευρύτερη Μέση Ανατολή υποχρέωσε τους διοργανωτές να μην αναλάβουν το ρίσκο μίας τόσο μεγάλης και πολυήμερης αθλητικής εκδήλωσης.

“Έπειτα από τα πρόσφατα γεγονότα στην

περιοχή, με λύπη ανακοινώνουμε την αναβολή του τουρνουά NEWGIZA Premier Padel P1, το οποίο επρόκειτο να φιλοξενηθεί στη Νέα Γκίζα της Αιγύπτου το διάστημα 30 Οκτωβρίου έως 4 Νοεμβρίου.

Οι Φράνκο Στούπατσουκ και Πάμπλο Λίμα ως πρωταθλητές στην Γκίζα το 2022.

Ειλικρινά απολογούμαστε για κάθε στεναχώρια μπορεί να προξενήσει αυτό και εγγυόμαστε πως άπαντες οι κάτοχοι εισιτηρίων θα εισπράξουν όλο το ποσό που έδωσαν για την αγορά τους. Εκτιμούμε και ευχαριστούμε τους πάντες για την αντίληψη, κατανόηση και υποστήριξη που μας προσφέρουν διαρκώς”, αναφέρει σχετική η ανακοίνωση του Premier Padel.

Η Γκίζα και οι περίφημες πυραμίδες αποτελούν… παραδοσιακή έδρα διοργανώσεων πάντελ.

Αν και η απόφαση μιλάει ξεκάθαρα για αναβολή και όχι ματαίωση της διοργάνωσης, το Premier Padel δεν έχει δώσει μέχρι τώρα στίγμα για το πότε (ή ίσως και πού) σκοπεύει να μεταφέρει το τουρνουά. Σημειώνεται πως το επόμενο τουρνουά στο καλεντάρι του Premier Padel είναι εκείνο του Μεξικού, προγραμματισμένο για την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου.

The post Premier Padel: Αναβάλλεται το τουρνουά στην Γκίζα λόγω πολέμου στο Ισραήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα