Qatar Major: Άνοιξαν… λογαριασμό οι Κοέγιο και Τάπια (vid)

10:09 9/3/2024 - Πηγή: Tennis24

Τον πρώτο τους τίτλο για το 2024 και το Premier Padel κατέκτησαν οι Αρτούρο Κοέγιο και Αγκουστίν Τάπια. Ο Ισπανός με τον Αργεντινό επικράτησαν με 6-0, 6-2 των Μιγκέλ Γιάνγκουας και Χάβι Γκαρίδο στον μεγάλο τελικό του Qatar Major, μέσα σε μόλις 53 λεπτά.

Αυτό το τρόπαιο έχει ακόμη μεγαλύτερη αξία για τους Κοέγιο/Τάπια καθώς έρχεται στο πρώτο από τα τέσσερα τουρνουά Major της σεζόν, δηλαδή της υψηλότερης κατηγορίας. Οι δυο τους είχαν φτάσει μία ανάσα από τον τίτλο και στο Riyadh

P1 την προηγούμενη εβδομάδα, γνωρίζοντας οριακή ήττα στον τελικό από τους Λεμπρόν/Γκαλάν.

Στον αντίποδα, οι Γιάνγκουας/Γκαρίδο άφησαν πολλές υποσχέσεις με την παρουσία τους στην Ντόχα, μετρώντας μεταξύ άλλων και νίκες επί των Νο1 και Νο3 ομάδων στην κατάταξη.

Νέος θρίαμβος για τις Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ.

Στις γυναίκες, οι Πάουλα Χοσεμαρία και Αριάνα Σάντσεθ δεν άφησαν περιθώρια εκπλήξεων. Οι δύο κορυφαίες Ισπανίδες επικράτησαν στον τελικό με 6-3, 6-1 των Γκέμα Τριάι και Κλαούντια Γένσεν, κατακτώντας το δεύτερο φετινό τους τρόπαιο στο Τουρ.

Με αυτόν τον τρόπο οι τέσσερις πρωταθλητές παίκτες του Qatar Major ενίσχυσαν σημαντικά και τους… τραπεζικούς τους λογαριασμούς, προσθέτοντας ο καθένας από 47.250 ευρώ ως χρηματικό έπαθλο. Πλέον, επόμενος σταθμός της σεζόν είναι το Acapulco P1 στο Μεξικό, την εβδομάδα 18-24 Μαρτίου.

ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ / ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Τα highlights των δύο τελικών:

The post Qatar Major: Άνοιξαν… λογαριασμό οι Κοέγιο και Τάπια (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Qatar Major, Άνοιξαν…, Κοέγιο, Τάπια,Qatar Major, anoixan…, koegio, tapia