Rafina Juniors U14: Πρωταθλήτριες Κουκούλη και Παπαγαπητού, ελληνικός τελικός στα αγόρια

Θανάσης Ζαβουργιανός και Αλέξανδρος Αυγέρης θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο διεθνές τουρνουά  U14 της Tennis Europe (κατηγορία 3) που διεξάγεται στο Tennis Club της Ραφήνας αυτήν την εβδομάδα (1-10/12). 

Τόσο ο Ζαβουργιανός, όσο και ο Αυγέρης χρειάστηκαν την ανατροπή στους δύο ημιτελικούς της Παρασκευής με τον Νο1 του ταμπλό να επικρατεί του Κοσμά Δράκο με 6-4, 6-1,

6-2, ενώ ο Αυγέρης έφτασε σε μια ακόμα μεγάλη νίκη κερδίζοντας τον Κύπριο Μιχαήλ Γενεθλίου με 1-6, 6-3, 6-0, με τον Νο5 του ταμπλό να κερδίζει μέσα σε δύο ημέρες τόσο τον Νο3 του ταμπλό (Μάρκο Κουεσάδα Αρούθα), όσο και τον Νο2. 

Στην κατηγορία των κοριτσιών η Δήμητρα Κουμουτσέα επικράτησε της Νο2 του ταμπλό, Χριστίνα Αμουργιανού με 6-4, 6-2 εξασφαλίζοντας την παρουσία της στον τελικό του Σαββάτου, όπου θα αντιμετωπίσει την Ισραηλινή Αλίνε Αμσαλέμ, η οποία κέρδισε την Διονυσία Κουκούλη με 6-4, 6-1. 

Η Κουκούλη μπορεί να μην πήρε την πρόκριση στον τελικό του μονού, όμως αυτό δεν την εμπόδισε να κατακτήσει, μαζί με την Αντωνία Αναστασία Παπαγαπητού τον τίτλο στο διπλό των κοριτσιών, με τις δύο παίκτριες να επικρατούν στον τελικό κόντρα στις Νο3 του ταμπλό, Λιόρ Γιάβετζ και Βασιλική Τσαντίλη με 6-0, 6-3. 

Για την Κουκούλη αυτός ήταν ο 4ος φετινός τίτλος στην Tennis Europe μετά από το 12άρι τουρνουά στα Σκόπια τον περασμένο Αύγουστο, μαζί με την Βουλγάρα Μαρίκ Μαγκνταλένα Γιανακίεβα, στο Ηράκλειο τον περασμένο μήνα έχοντας ως παρτενέρ την Αυστριακή Μία Νεουμίλερ και στη Βουλγαρία. 

Για την Παπαγαπητού αυτός ήταν ο 2ος τίτλος μέσα στο 2023 μετά από το 12άρι τουρνουά στην Πτολεμαΐδα, μαζί με την Ειρήνη Μπεκιάρη. 

Στον τελικό του διπλού των αγοριών δεν είχαμε ελληνική συμμετοχή με τους Ισπανούς και Νο2 του ταμπλό Γκονζάλο Κοράλες Τσαβαρία και Μάρκο Κουεσάδα Αρούθα να κερδίζουν με 6-3, 6-4 τους Γκέρμαν Κραβτσένκο (Ουκρανία) και Τζάιντεν Ολαντιμέι (Μ. Βρετανία). 

The post Rafina Juniors U14: Πρωταθλήτριες Κουκούλη και Παπαγαπητού, ελληνικός τελικός στα αγόρια appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα