Roland Garros: Πέρασε στον 2ο γύρο η Βέκιτς (vid)

Την πρόκριση για τον 2ο γύρο του Roland Garros πήρε η Ντόβα Βέκιτς, που επικράτησε της προερχόμενης από τα προκριματικά, Νταγιάνα Γιαστέρμσκα, με 7-2, 7-5, μετά από μία ώρα και 16 λεπτά αγώνα, πραγματοποιώντας ιδανική πρεμιέρα στο Παρίσι.

Η 26χρονη Κροάτισσα ξεκίνησε με break την αναμέτρηση, διατήρησε ασφαλή απόσταση μέχρι και το 6ο game (4-2), ενώ στην εξέλιξη της πρώτης στροφής του αγώνα έκανε και 2ο break, για να

κλείσει εύκολα και δίχως κινδύνους το πρώτο set υπέρ της (6-2).

Στο 2ο και τελευταίο μέρος του αγώνα, είχαμε 5(!) εκατέρωθεν break στα πρώτα 5 games, με την No22 του κόσμου να αποκτά και πάλι ασφαλές προβάδισμα (για την ώρα) στο 6ο game (4-2).

Η Ουκρανή κατάφερε να απαντήσει στο σερί της Βέκιτς σβήνοντας όλα τα break, προσπέρασε στο 9ο game για πρώτη φορά στο παιχνίδι (5-4), όμως η Κροάτισσα ανέκτησε ξανά το μομέντουμ, και με νέο σερί κατάφερε να φτάσει στη straight νίκη και την πρόκριση (7-5).

Donna Vekic was signing autographs & taking photos with fans after her match today for a long time

She even walked to the other side of the court to take photos before leaving

It’s clear that she doesn’t take any fan for granted

Beautiful to see

pic.twitter.com/uJC4GP4vr1

— The Tennis Letter (@TheTennisLetter) May 29, 2023

Εξίσου ενδιαφέρον είχε και η αναμέτρηση ανάμεσα σε Καρολίνα Πλίσκοβα και Σλοάνε Στέφενς, με την Αμερικανίδα να κάνει την έκπληξη και να επικρατεί καθαρά της No16 του ταμπλό, με 6-0, 6-4, μέσα σε 85 αγωνιστικά λεπτά.

Το εισιτήριο για τον 2ο γύρο πήρε επίσης η Μαρία Καμίλα Οσόριο Σεράνο, κερδίζοντας την Άνα Μπογκντάν με 3-6, 6-3, 7-5, η Άννα Κονταβέτ που επιβλήθηκε της Μπερνάρντα Πέρα με 7-6(8), 6-2, αλλά και η Μάντισον Κις, που νίκησε στα τρία set την Εσθονή Κάια Κανέπι με 6-1, 3-6, 6-1, σε μία ώρα και 42 λεπτά αγώνα.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

The post Roland Garros: Πέρασε στον 2ο γύρο η Βέκιτς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα