Soul Cup: Πέρασαν στις “16” Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου

Με νίκες προχώρησαν στο τουρνουά ITF J100, Soul Cup, που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη αυτό το διάστημα (8-14/1) Άρτεμις Ασλανισβίλι και Αλεξάνδρα Παναγιωτίδου με τις δύο Ελληνίδες τενίστριες να εξασφαλίζουν μια θέση στις “16” καλύτερες της διοργάνωσης. 

Η Νο3 του ταμπλό, Ασλανισβίλι, παραχώρησε μόλις ένα game απέναντι στην 15χρονη Τουρκάλα  Ντεφνέ Καβούς επικρατώντας με το επιβλητικό 6-1, 6-0 και στον επόμενο γύρο θα παίξει είτε με την Βουλγάρα

Μελίς Ρασίμ, είτε με την Τουρκάλα Ιρμάκ Μπουντάκ. 

Από την πλευρά της η Παναγιωτίδου απέκλεισε την Βουλγάρα Καλίνα Σιμεόνοβα με 6-3, 6-0 και πλέον η Νο7 του ταμπλό θα παίξει για μια θέση στα προημιτελικά κόντρα στην 13χρονη και ανερχόμενη Πακιστανή Χανία Αμάν Μανχάς. 

Στο πρόγραμμα της Πέμπτης εκτός από τα μονά έχουμε και τα διπλά με τις Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου να αντιμετωπίζουν είτε τις Μιχαέλα Μπόμπεβα (Βουλγαρία) και Βερόνικα Γκάγιεβικ (Ουκρανία), είτε τις Τουρκάλες Ερτάν Νεχίρ και Μπαράκ Κότσακ. 

Στο διπλό θα αγωνιστεί και η Ελένη Χατζηαβραάμ, η οποία μαζί με την Βελγίδα Στέλλα ντε Μπλέντε θα παίξουν είτε με τις Νο7 του ταμπλό, Ιβάνα Σαβέκοβα (Βουλγαρία) και Ντενίζ Τουράν (Τουρκία), είτε με τις Βουλγάρες Αντζελίνα Κόστοβα και Μελίς Ρασίμ. 

Στο διπλό των αγοριών Στέφανος Πουρναρόπουλος και Άγγελος Αυγέρης θα αντιμετωπίσουν τους Νο3 του ταμπλό Ιβάν Λούτκιν (Ρωσία) και Ξινπένγκ Τανγκ (Κίνα) με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά. 

SOUL CUP BOYS SINGLES | DOUBLES | GIRLS SINGLES | DOUBLES | OPP 

The post Soul Cup: Πέρασαν στις “16” Ασλανισβίλι και Παναγιωτίδου appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα