Όκλαντ: Νίκες για Σέλτον, Φις – εκτός ο Αλιασίμ (vids)

Την πρώτη του νίκη στη νέα χρονιά, σημείωσε ο Μπεν Σέλτον ο οποίος ξεπέρασε το εμπόδιο του Φαμπιάν Μαροζάν για το 2ο γύρο του ASB Classic την Τετάρτη στο Όκλαντ.

Ο 21χρονος Αμερικανός, Νο15 της παγκόσμιας κατάταξης, προερχόταν από τον πρόωρο αποκλεισμό στο Μπρισμπέιν (Σαφιούλιν) και έψαχνε πάση θυσία την πρώτη του νίκη, ενόψει και του Australian Open

την επόμενη εβδομάδα στη Μελβούρνη.

Το Νο1 του ταμπλό, χρειάστηκε 71 λεπτά για να φτάσει στο 6-3, 6-4 επί του Ούγγρου ο οποίος στον προηγούμενο γύρο είχε αποκλείσει τον Γκάελ Μονφίς.

Στα προημιτελικά του Όκλαντ, ο Σέλτον θα αντιμετωπίσει τον Καρμπάγιες Μπαένα που κέρδισε με τη σειρά του 7-5, 6-3 το Νο7 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Όφνερ.

Big Ben, Perfect @BenShelton pushes past Fabian Marozsan for his first win of 2024, 6-3 6-4. #ASBClassic pic.twitter.com/4BX0RagiFX

Tennis TV (@TennisTV) January 10, 2024

Το εισιτήριο για τους “8” εξασφάλισε και ο επίσης ανερχόμενος Γάλλος, Άρθουρ Φις ο οποίος μετά τη νίκη επί του συμπατριώτη του Ρισάρ Γκασκέ στον 1ο γύρο, επικράτησε με το εντυπωσιακό 6-2, 6-0 και του Νούνο Μπόργκες.

Στην προημιτελική φάση, ο 19χρονος Νο6 του ταμπλό και Νο35 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει τον Ντένις Αλτμάιερ που έκανε την υπέρβαση και απέκλεισε με 7-6(9), 7-5 το Νο4 της διοργάνωσης, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ.

Fils on @ArthurFils1 hitting all the high notes at #ASBClassic! pic.twitter.com/zucE1656en

Tennis TV (@TennisTV) January 10, 2024

ASB CLASSIC SINGLES DRAW | DOUBLES | SCHEDULE (+11h)

The post Όκλαντ: Νίκες για Σέλτον, Φις – εκτός ο Αλιασίμ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα