Soul Cup: Στη φάση των “16” Αυγέρης και Βολονάκη

Αλέξανδρος Αυγέρης και Κωνσταντίνα Βολονάκη εξασφάλισαν μια θέση στη φάση των “16” του τουρνουά U14 Soul Cup της Tennis Europe που πραγματοποιείται αυτήν την εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. 

Στην πρεμιέρα της η Βολονάκη επικράτησε της Ρωσίδας Νίνα Κούπτσοβα με 6-1, 6-2, για να ακολουθήσει μία ακόμη νίκη κόντρα στην Ρουμάνα Εβελίνα Μπιτσίρ με 6-3, 6-3 παίρνοντας την πρόκριση στις “16” όπου θα αντιμετωπίσει την Τουρκάλα

και Νο1 του ταμπλό Αισέ Μπαλ, η οποία παραχώρησε μόλις ένα game στην επιβλητική της νίκη κόντρα στη Γεωργιανή Κέτεβαν Μοντζμανασβίλι με 6-1, 6-0. 

Η Βολονάκη αγωνίζεται και στο διπλό εκεί όπου την Πέμπτη μαζί με την Γεωργιανή Μπλιάντζε θα παίξουν απέναντι στις Άννα Μπατούεβα (Τουρκία) και Εκατερίνα Μπόλιγκαρ (Ρωσία).

Από την πλευρά του ο Αυγέρης κέρδισε στον 1ο γύρο τον Ουκρανό Γκεόργκι Γκορέτσκι με 6-2, 6-1, ενώ στους “32” επικράτησε του Τούρκου Κιουζέι Κερέμ Μπαϊράκ με 6-2, 6-2. Ο Νο5 του ταμπλό θα παίξει στη φάση των “16” με τον Βούλγαρο και Νο9 του ταμπλό Βλάντιμιρ Τζόνκοφ που με τη σειρά του κέρδισε τον Ρώσο Πιοτρ Φλάτσκοβιτς με 6-2, 6-0. 

Την Τετάρτη ο Αυγέρης αγωνίστηκε και στο διπλό μαζί με τον Κωνσταντίνο Καλπαξίδη με το ελληνικό δίδυμο να μένει εκτός συνέχειας μετά την ήττα από τους Ρώσους και Νο3 του ταμπλό Αρσένι Μπέλοφκαι Μαρκ Χάιντ με 6-2, 6-1. 

Ο Καλπαξίδης έπαιξε στην προκριματική φάση με τον νεαρό Έλληνα τενίστα να επικρατεί αρχικά του Ρώσου Αρτέμι Αντάμοβιτς με 6-1, 6-2, αλλά στη συνέχεια να μένει εκτός ταμπλό γνωρίζοντας την ήττα από τον επίσης Ρώσο Πιοτρ Φλάτσκοβιτς με 6-1, 6-0. 

The post Soul Cup: Στη φάση των “16” Αυγέρης και Βολονάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα