US Open: Διακοπή λόγω βροχής στο παιχνίδι της Παπαμιχαήλ

Δέσποινα Παπαμιχαήλ και Βέρα Ζβονάρεβα θα λύσουν την Παρασκευή τις διαφορές τους καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για τον 2ο γύρο της προκριματικής φάσης του US Open διακόπηκε στο τέλος του 1ου set λόγω βροχής, η οποία ταλαιπώρησε αρκετά το πρόγραμμα της Πέμπτης. 

Many @USOpen second round qualifying matches have been cancelled for Thursday

so there will be qualifying finals on Saturday

— Randy Walker (@TennisPublisher) August 25, 2023

Το παιχνίδι ξεκίνησε με σχεδόν 3ώρη καθυστέρηση (00:30 ώρα Ελλάδος) για να διακοπεί ακόμα δύο φορές κατά τη διάρκεια με την 2η να είναι και οριστική για το σημερινό πρόγραμμα με την Παπαμιχαήλ να προηγείται με 5-4 και να έχει πάρει τους δύο πρώτους πόντους από το 10ο game (0/30).

Το ματς άρχισε με την Ζβονάρεβα να κάνει break με το καλησπέρα (1-0), αλλά την Ελληνίδα τενίστρια να απαντάει άμεσα (1-1). 

To βρεγμένο court 8 μετά από την αποχώρηση της Βέρα Ζβονάρεβα και της Δέσποινας Παπαμιχαήλ. Το παιχνίδι, για τον 2ο προκριματικό γύρο του US Open, θα συνεχιστεί την Παρασκευή με την Ελληνίδα τενίστρια να είναι μπροστά στο 1ο set με 5-4.

Από εκεί και πέρα η Παπαμιχαήλ προηγήθηκε με 3-2, προτού έρθει μια ακόμα διακοπή. Στην επιστροφή τους στο court 9 η Ζβονάρεβα ισοφάρισε σε 3-3 με την Παπαμιχαήλ να παίρνει εκ νέο το προβάδισμα με 4-3. 

Ακολούθησε ένα δύσκολο hold για την Ρωσίδα, η οποία χρειάστηκε να σβήσει 3 break-points της Ελληνίδας τενίστριας και Νο193 του κόσμου ισοφαρίζοντας σε 4-4, με την Παπαμιχαήλ στη συνέχεια να φτάνει σε ένα ακόμα άνετο hold (5-4), ενώ αμέσως μετά να φτάνει στο 0/30 ούσα δύο πόντους μακριά από την κατάκτηση του set

US OPEN QUALS WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Διακοπή λόγω βροχής στο παιχνίδι της Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα