US Open: Η τελετή απονομής στις γυναίκες (vid)

Ήταν μια ονειρεμένη βραδιά για τους Αμερικανούς καθώς η 19χρονη Κόκο Γκοφ κατέκτησε τον τίτλο στο Αμερικανικό Όπεν και έδειξε ικανή να συνεχίσει τη βαριά κληρονομιά που αφήσαν οι αδερφές Γουίλιαμς.

Η ταλαντούχα τενίστρια, μετά από ένα εξαιρετικό ματς, επικράτησε 2-6, 6-3, 6-2 του νέου Νο1 της WTA Rankings, Αρίνα Σαμπαλένκα και θα συνδυάσει αυτή τη σπουδαία επιτυχία με άνοδο στο career high Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

“Είμαι υπερήφανη για τον εαυτό μου γιατί, όλη τη χρονιά προσπάθησα να επικεντρωθώ στο πως θα βελτιώσω το παιχνίδι

μου και όχι στα rankings. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Κόκο που έπαιξε απίστευτα. Της αξίζει αυτός ο τίτλος” είπε η Σαμπαλένκα στην αρχική της ομιλία.

Στη συνέχεια, η Λευκορωσίδα δυσκολεύτηκε να απευθυνθεί στην οικογένεια και την ομάδα της, ξεσπώντας σε κλάματα.

“Πιστεύω θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί” είπε η Σαμπαλένκα αναφερόμενη στην ομάδα της…

Από την πλευρά της, η Κόκο Γκοφ δήλωσε σοκαρισμένη…

“Σημαίνει τόσα πολλά για μένα. Είμαι σε σοκ αυτή τη στιγμή. Σίγουρα η περσινή ήττα στον τελικό του Γαλλικού Όπεν, μου στοίχισε. Αλλά συνειδητοποίησα ότι πρέπει να περάσω όλα αυτά και γι’αυτό αυτή η στιγμή είναι ακόμα πιο ξεχωριστή και γλυκιά. Δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτή τη στιγμή”.

Η Γκοφ είπε και ορισμένα εμπνευσμένα λόγια στη συνέχεια…

“Ειλικρινά ευχαριστώ όλους αυτούς που δεν πίστεψαν σε εμένα. Πριν ένα μήνα κέρδισα ένα WTA 500 και πολύς κόσμος είπε ότι θα σταματούσα εκεί. Λίγο αργότερα κέρδισα ένα WTA 1000 και αρκετοί είπαν ότι μέχρι εκεί μπορούσα να φτάσω. Τρεις εβδομάδες μετά στέκομαι εδώ με αυτό το τρόπαιο. Θέλω να πω ότι σε αυτούς που ρίχνουν νερό στη φωτιά μου, στην ουσία ρίχνουν πετρέλαιο και η φωτιά καίει πιο έντονα τώρα”

US OPEN MEN’S SINGLES DRAW | WOMEN’S DRAW | OPP (-7h)

The post US Open: Η τελετή απονομής στις γυναίκες (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα