US Open: Κόντρα στην Ζβονάρεβα η Παπαμιχαήλ

Η Δέσποινα Παπαμιχαήλ, μετά από τη μεγάλη της νίκη στην πρεμιέρα της την Τετάρτη κόντρα στην Γούλε Νιμάιερ, θα δώσει ακόμα μια μεγάλη μάχη για την πρόκριση στον 3ο προκριματικό γύρο του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της. 

Ωστόσο, για να συμβεί αυτό η Ελληνίδα τενίστρια θα πρέπει να ξεπεράσει απόψε (περίπου 21:00-21:30 GR) το εμπόδιο της 38χρονης Ρωσίδας, Βέρα Ζβονάρεβα,

η οποία χθες παραχώρησε μόλις 3 games απέναντι στην Τζέιμι Φουρλίς στο 6-3, 6-0 μετά από 69 λεπτά. 

Η Ρωσίδα υπήρξε Νο2 του κόσμου το 2010, μια χρονιά στην οποία έφτασε στον τελικό του US Open, αλλά και του Wimbledon λίγο νωρίτερα, ήταν “χάλκινη” στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου (2008), αλλά και φιναλίστ των WTA Finals (2008). 

Η Ρωσίδα έχει 12 συμμετοχές σε κυρίως ταμπλό στο US Open με ρεκόρ (26-12), ενώ μόλις μια φορά έχει σταματήσει σε προκριματική, το 2017 όπου ηττήθηκε στον 2ο γύρο. Τελευταία φορά που η Ζβονάρεβα αγωνίστηκε στο US Open ήταν το 2021 όπου έχασε στον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό από την Άσλεϊ Μπάρτι. 

Αναμφίβολα η Παπαμιχαήλ έχει μια επικίνδυνη αποστολή (όπως και χθες) ωστόσο η Ελληνίδα τενίστρια απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι όταν βρει ρυθμό μπορεί να κάνει πολύ ωραία πράγματα στο court. 

H νικήτρια της αναμέτρησης θα αντιμετωπίσει μια εκ των Ιρίνα Μπάρα και Μογιόκα Ουτσιγίμα, οι οποίες απέκλεισαν με τη σειρά τους τις Νόμα Νόχα Ακούγκουε (6-2, 6-4) και Μπρέντα Φρουβίρτοβα (6-1, 6-2) αντίστοιχα. 

US OPEN QUALS WOMEN’S SINGLES DRAW | OOP (-7h)

The post US Open: Κόντρα στην Ζβονάρεβα η Παπαμιχαήλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
US Open, Κόντρα, Ζβονάρεβα, Παπαμιχαήλ,US Open, kontra, zvonareva, papamichail