United Cup: Νίκη στο μικτό διπλό για Τσιτσιπά και Παπαμιχαήλ (vid)

15:37 3/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Φινάλε με τον ιδανικότερο τρόπο για την Ελλάδα στο tie με τον Καναδά, μιας και οι Πέτρος Τσιτσιπάς και Δέσποινα Παπαμιχαήλ επικράτησαν με 7-5, 6-4 των Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ και Στέισι Φουνγκ, σε μία ώρα και 40 λεπτά αγώνα στην Ken Rosewall Arena.

Μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα είχαν τον έλεγχο οι Καναδοί, που προηγήθηκαν με 3-0 και 4-1 έπειτα από γρήγορο δικό του break, αλλά το ελληνικό δίδυμο ανέκαμψε και

πήρε ισοφάρισε, παίρνοντας πίσω το break μέχρι το 8ο game (4-4).

Η διαφορά παρέμεινε ίδια ως το 10ο game (5-5), και στο φινάλε του πρώτου μέρους οι Τσιτσιπάς και Παπαμιχαήλ έσπασαν εκ νέου το service των αντιπάλων τους, για να σερβίρουν μετέπειτα με επιτυχία για το 1-0 στα set (7-5).

Στο 2ο set το μομέντουμ παρέμεινε στην ελληνική πλευρά, γεγονός που αποτυπώθηκε και από το γρήγορο τρίτο break των διεθνών μας (2-1), όμως οι Αλιασίμ και Φουνγκ απάντησαν άμεσα (2-2), ενώ κατάφεραν να σβήσουν και το επόμενο break των Ελλήνων (4-4).

Αυτό δεν πτόησε το ελληνικό δίδυμο που βρήκε ξανά τον τρόπο να πετύχει break στους Καναδούς, και στο 10ο game έγραψαν τον επίλογο του tie, έπειτα από διπλό MP. Η Ελλάδα έκανε το 3-0 απέναντι στον Καναδά, και τερμάτισε πρώτη στον Β’ όμιλο της διοργάνωσης.

Nice one, Petros!@PeteTsitsipas #UnitedCup pic.twitter.com/V5jB2c4UML

United Cup (@UnitedCupTennis) January 3, 2024

UNITED CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

The post United Cup: Νίκη στο μικτό διπλό για Τσιτσιπά και Παπαμιχαήλ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
United Cup, Νίκη, Τσιτσιπά, Παπαμιχαήλ,United Cup, niki, tsitsipa, papamichail