United Cup: Όλα για όλα με Καναδά – Ξεκινούν τα προημιτελικά

20:04 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Μετά την ήττα στην πρεμιέρα της κόντρα στη Χιλή, η ελληνική ομάδα θα παίξει με την πλάτη στον τοίχο απέναντι στον Καναδά, ο οποίος έχει ήδη μια νίκη με τη Χιλή, με τον Στέφανο Τσιτσιπά να αναμένεται να αγωνιστεί τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό μικτό, όπως αναφέρει το πρόγραμμα, αν και όλα θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή όπως άλλωστε έγινε και την Τρίτη με τη Χιλή. 

Αν ο Τσιτσιπάς καταφέρει να αγωνιστεί θα παίξει πρώτος (08:30 GR) απέναντι στον Στίβεν Ντίεζ, ο οποίος θα αντικαταστήσει για μια ακόμη φορά τον τραυματισμένο Φελίξ Οζέρ Αλιασίμ, που θα παίξει μόνο στο

διπλό. Αμέσως μετά (όχι πριν τις 10:00 GR)  θα ακολουθήσει το μεγάλο παιχνίδι με την Μαρία Σάκκαρη να αντιμετωπίζει την Λέιλα Φερνάντεζ, ενώ στη συνέχεια Τσιτσιπάς και Σάκκαρη θα κοντραριστούν με το δίδυμο Φερνάντεζ/Αλιασίμ.

Για να βρεθεί η Ελλάδα στην 1η θέση του 2ου ομίλου και να περάσει στα προημιτελικά, θα χρειαστεί να κερδίσει τον Καναδά με 3-0, ενώ με νίκη 2-1 θα πρέπει να περιμένει να δει τα ποσοστά των κερδισμένων sets μεταξύ Ελλάδας, Καναδά και Χιλή. Φυσικά σε περίπτωση που η ελληνική ομάδα ηττηθεί με οποιοδήποτε σκορ τότε θα μείνει εκτός τουρνουά. 

Το πρόγραμμα της Τετάρτης θα ανοίξει με την αναμέτρησης της Γαλλίας κόντρα στην Ιταλία για τον 4ο όμιλο στην πόλη του Σίδνεϊ. Την αρχή θα κάνουν οι Αντριάν Μαναρινό και Λορέντζο Σονέγκο (01:30 GR), στη συνέχεια θα παίξουν οι Κάρολιν Γκαρσία και Τζάσμιν Παολίνι, ενώ στο διπλό μικτό θα αναμετρηθούν τα ζευγάρια Γκαρσία/Ροζέρ Βασελάν και Μορταρέλι/Κομπόλι. 

Οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών 

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθούν στο Περθ και οι πρώτοι ημιτελικοί με την Πολωνία να παίζει απέναντι στην Κίνα και την Αυστραλία να αγωνίζεται κόντρα στη Σερβία σε μια αναμφίβολα ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. Οι νικήτριες ομάδες θα περάσουν στα ημιτελικά τα οποία θα διεξαχθούν στο Σίδνεϊ. 

Στον αγώνα της Πολωνίας με την Κίνα την αρχή θα κάνουν (04:00 GR) οι Χούμπερτ Χουρκάτς και Ζινζεν Ζανγκ, ενώ στη συνέχεια η Ίνκα Σφιόντεκ θα παίξει απέναντι στην Κινγουέν Ζενγκ. Τα δύο αυτά ζευγάρια θα ενωθούν στο διπλό μικτό με το οποίο θα ολοκληρωθεί η αναμέτρηση. 

Στον άλλον προημιτελικό ο Νόβακ Τζόκοβτις θα αντιμετωπίσει τον Άλεξ ντε Μινόρ (11:00 GR), στη συνέχεια θα μπουν στο court οι Άιλα Τομλιάνοβιτς με την Όλγκα Ντανίλοβιτς, ενώ στο διπλό μικτό Ντανίλοβιτς και Τζόκοβιτς θα παίξουν με το δίδυμο Χάντερ/Έμπντεν. 

UNITED CUP DRAWS & RESULTS | SCHEDULE

The post United Cup: Όλα για όλα με Καναδά – Ξεκινούν τα προημιτελικά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα