Τσιτσιπάς: “Μεγάλες πιθανότητες να παίξω και στα δύο ματς με τον Καναδά”

17:35 2/1/2024 - Πηγή: Tennis24

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς τονίσε στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το παιχνίδι της Ελλάδας με τη Χιλή για τον 2ο όμιλο στο Σίδνεϊ του United Cup, ότι υπάρχουν πιθανότητες να αγωνιστεί τόσο στο μονό, όσο και στο διπλό κόντρα στον Καναδά, σε μια αναμέτρηση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη με τη νίκη να αποτελεί μονόδρομο για την ελληνική ομάδα. 

Ο φιναλίστ του περσινού Australian Open

αγωνίστηκε μόνο στο παιχνίδι του διπλού μεικτού μαζί με την Μαρία Σάκκαρη με το ελληνικό δίδυμο να γνωρίζει την ήττα με 6-7(5), 6-3, 10-6 από τους Ντανιέλα Σεγέλ και γόμας Μπαρίος Βέρα, αποφεύγοντας τη σύγκρουση στο μονό με τον Νίκολας Τζάρι. 

Μάλιστα σε μια στιγμή του διπλού ο Έλληνας τενίστας ένιωσε ενόχληση στη μέση μετά από ένα service γεγονός που κρίνει τη συμμετοχή του κόντρα στο κρίσιμο ματς με τον Καναδά, αμφίβολη. Ωστόσο, βάσει των όσων είπε στη συνέντευξη Τύπου, οι πιθανότητας για να αγωνιστεί σε δύο ματς υπάρχουν. 

“Είμαι πολύ καλύτερα από αυτό που ήμουν πριν από ένα μήνα. Δεν ήμουν 100% σίγουρος ότι θα έχω την ευκαιρία να παίξω στο United Cup. Δεν μου είχε περάσει καν από το μυαλό. Πέρασα δύσκολες στιγμές στο τέλος της χρονιάς. Τα πράγματα δεν έδειχναν πολύ καλά. Σήμερα ένιωθα υπέροχα. Υπήρξε μόνο μια στιγμή κατά τη διάρκεια του αγώνα που ένιωσα κάτι. Αλλά νομίζω ότι δεν πρέπει να με απασχολεί. Δεν είναι κάτι σημαντικό που αντιμετωπίζω.”

Όσο για το αν θα παίξει την Τετάρτη στο μονό ή στο διπλό μεικτό ο Τσιτσιπάς είπε: Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να παίξω και στα δύο ματς.”

The post Τσιτσιπάς: “Μεγάλες πιθανότητες να παίξω και στα δύο ματς με τον Καναδά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα