WTA: Κοντά σε συμβιβασμό με το Wimbledon

15:31 4/6/2022 - Πηγή: Tennis24

Η απόφαση της ATP και της WTA να διεξαχθεί το φετινό Wimbledon χωρίς βαθμολογικό σύστημα, έφερε αρκετές αντιδράσεις από τους παίκτες με πολλούς να σκέφτονται ακόμη και το να μην συμμετάσχουν στο 3ο χρονικά Grand Slam της σεζόν. H Ναόμι Οσάκα ήταν μια από τις πρώτες παίκτριες που εξέφρασε την σκέψη να μην παίξει στο Λονδρέζικο Slam,

κάτι που δήλωσε μετά την ήττα της στον 1ο γύρο του Roland Garros.

Σύμφωνα με την DailyMail, η WTA είναι κοντά στο να βρει μια συμβιβαστική λύση με τους διοργανωτές του Wimbledon προκειμένου να αποφύγει το μποϊκοτάζ από μεγάλη μερίδα αθλητριών που όχι μόνο θα χάσουν τους περσινούς βαθμούς, αλλά δεν θα καταφέρουν και να τους υπερασπιστούν. Ο συμβιβασμός που βρίσκεται ακόμη στο στάδιο των συζητήσεων, αναφέρει πως οι παίκτριες θα μπορέσουν τελικά να κρατήσουν το 50% των πόντων που κέρδισαν το 2021 στο Wimbledon. Φυσικά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη και περιμένουμε το συμβούλιο της WTA να υπογράψει την οποιαδήποτε απόφαση τις επόμενες μέρες.

Η ATP από την άλλη πλευρά παραμένει κάθετη στην απόφασή της και όπως φαίνεται δεν θα δούμε αλλαγές στον τρόπο που θα διεξαχθεί το τουρνουά στο ανδρικό ταμπλό.

Το Wimbledon θα διεξαχθεί στο διάστημα 27 Ιουνίου με 10 Ιουλίου 2022.

Δανάη Μασκαλέρη

The post WTA: Κοντά σε συμβιβασμό με το Wimbledon appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα