Wimbledon: Διπλή αποστολή για τον Τσιτσιπά

09:16 7/7/2023 - Πηγή: Tennis24

Δεν ολοκληρώθηκε χθες Πέμπτη (6/7) η αναμέτρηση μεταξύ Στέφανου Τσιτσιπά και Άντι Μάρεϊ, καθώς υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας στο Wimbledon μετά τις 23:00 το βράδυ (τοπική ώρα), και έτσι θα συνεχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής (7/7) το υπόλοιπο της αναμέτρησης.

Ο 36χρονος Βρετανός προηγείται με 2-1 set του No5 του κόσμου, πραγματοποιώντας την ανατροπή, και θέλει ένα ακόμα set για να επικρατήσει

και να προκριθεί στον 3ο γύρο (6-7(3), 7-6(2), 6-4).

Η συνέχεια του παιχνιδιού έχει τοποθετηθεί ξανά στο κεντρικό κορτ, αμέσως μετά τον πρώτο αγώνα, ανάμεσα σε Κάρλος Αλκαράθ και Αλεξάντερ Μουλέρ, που αρχίζει στις 15:30 GR. Αυτό σημαίνει, πως Τσιτσιπάς και Μάρεϊ θα συνεχίσουν τη “μονομαχίας” τους μετά τις 17:00 GR τουλάχιστον.

Παράλληλα, ο Έλληνας πρωταθλητής θα έχει κι’ άλλη εξίσου σοβαρή αποστολή για αργότερα, αφού σήμερα είναι προγραμματισμένη και η πρεμιέρα του στα διπλά, με παρτενέρ του τον αδερφό του, Πέτρο Τσιτσιπά.

Τα αδέρφια θα επιστρέψουν στα διπλά του Βρετανικού Grand Slam έπειτα από 2 χρόνια, και θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο των 19χρονων Γάλλων, Άρθουρ Φις και Λούκα βαν Ας, για να περάσουν στον 2ο γύρο. Το ματς αναμένεται να αρχίσει μετά τις 19:00 GR, ωστόσο είναι πιθανή η μετάθεσή του για πιο μετά, ή ακόμα και για άλλη μέρα.

Στα υπόλοιπα σπουδαία παιχνίδια του ημερήσιου προγράμματος στο Λονδίνο, η Ίγκα Σφιόντεκ με την Πέτρα Μάρτιτς θα πάρουν τη σκυτάλη από Τσιτσιπά και Μάρεϊ, ενώ την αυλαία των αγώνων στο κεντρικό κορτ θα κλείσει ο Σταν Βαβρίνκα με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, με την ώρα έναρξης του παιχνιδιού να αναμένεται για μετά τις 21:00 GR.

Στο Court 1 θα γίνουν τρεις εξίσου ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις. Βαρβάρα Γκρατσέβα και Αρίνα Σαμπαλένκα θα ανοίξουν το πρόγραμμα στις 15:00 GR, θα ακολουθήσει το παιχνίδι ανάμεσα σε Κάμερον Νόρι και Κρίστοφερ Έουμπανκς, ενώ τελευταίες θα μπουν στο κορτ οι Ονς Ζαμπέρ και Ζουόχουαν Μπάι.

WIMBLEDON SINGLES MEN’S DRAW | DOUBLES | OOP (-2h)

WIMBLEDON SINGLES WOMEN’S DRAW| DOUBLES | OOP (-2h)

The post Wimbledon: Διπλή αποστολή για τον Τσιτσιπά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα