Αυτοί είναι οι φιναλίστ του Next Gen ATP Finals – VIDEO

Οι οχτώ τενίστες που θα διεκδικήσουν τον σημαντικό τίτλο του κορυφαίου της νέας γενιάς, στο ιδιαίτερο τουρνουά του Μιλάνου

Μετά την οριστική απόσυρση του Φίλιξ-Οζέρ Αλιασίμ, λόγω τραυματισμού, η ATP ανακοίνωσε τους οχτώ τενίστες που θα συμμετάσχουν στην 3η έκδοση του Next Gen ATP Finals που θα διεξαχθεί 5-9 Νοεμβρίου στο Allianz Cloud του Μιλάνου.

Αυτοί

είναι οι: Άλεξ ντε Μινόρ (περσινός φιναλίστ), Ντένις Σαποβάλοφ, Φράνσις Τιαφό, Κάσπερ Ρουντ, Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Ούγκο Ούμπερ, Μίκαελ Ίμερ και το παιδί θαύμα του Ιταλικού τένις, Γιάνικ Σίνερ που πήρε τη wild card των διοργανωτών.

Στέφανος Τσιτσιπάς (υπερασπιστής του τίτλου) και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, θα μπορούσαν να παίξουν στο τουρνουά, όμως ο μεν πρώτος θα δώσει το παρόν, για πρώτη φορά, στο ATP Finals του Λονδίνου ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε αυτή την εβδομάδα στη Βιέννη και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει τους τελικούς του Davis Cup (18/11).

Το τρίτο τουρνουά της σειράς, αποτελεί πιλοτικό πρόγραμμα της ATP για μελλοντικές αλλαγές στους κανονισμούς και στο ATP Tour.

Πρόκειται για ένα best-of-five format, με μικρότερα σετ των 4 games (tie break στο 3-3) και χωρίς advantage (No Ad). Στη φετινή διοργάνωση, θα χρησιμοποιηθεί το Electronic Line Calling (αυτόματη υπόδειξη για άουτ) ενώ επιτρέπεται το coaching με ακουστικά κατά τη διάρκεια του ματς.

The post Αυτοί είναι οι φιναλίστ του Next Gen ATP Finals – VIDEO appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα