Αλκαράθ: “Θα παίξω σε Μπερσί και Τορίνο”

Ο Κάρλος Αλκαράθ, ο οποίος πριν από μια εβδομάδα αποσύρθηκε από το τουρνουά της Βασιλείας λόγω τραυματισμού, ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή του στα socia media ότι θα δώσει το παρών τόσο στο τελευταίο 1000άρι της σεζόν στο Μπερσί, όσο και στους τελικούς της ATP (για πρώτη φορά στην καριέρα του) που θα γίνουν στο Τορίνο. 

“Έχω καλά νέα. Μέρα με τη μέρα νιώθω καλύτερα και θα παίξω στο Μπερσί,

ενώ θα είμαι και στο Τορίνο για τους τελικούς της ATP. Είμαι ενθουσιασμένος που ολοκληρώνουμε τη χρονιά σε υψηλό επίπεδο” ανέφερε στην ανάρτησή του ο Νο2 του κόσμου. 

I have good news! I am feeling better every day and I will play Paris-Bercy and be in Turin for the ATP Finals! Excited to finish the year on a high! pic.twitter.com/RC1pCzr237

— Carlos Alcaraz (@carlosalcaraz) October 25, 2023

Ο 20χρονος, μετά από ένα μέτριο ασιατικό swing έχασε σημαντικό έδαφος για την επιστροφή στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης στη μάχη που δίνει με τον Νόβακ Τζόκοβιτς και θέλει να εξαντλήσει όλες τις ελπίδες σε Μπερσί και Τορίνο. 

Ο Σέρβος πάντως θα επιστρέψει στο Μπερσί για να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο πρώτο του τουρνουά μετά από την κατάκτηση του US Open

Το 1000άρι indoor στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 30 Οκτωβρίου – 5 Νοεμβρίου, ενώ τα ATP Finals θα διεξαχθούν την περίοδο 12-19 Νοεμβρίου. 

The post Αλκαράθ: “Θα παίξω σε Μπερσί και Τορίνο” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα