Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτοί απαγάγουν τον Πέτρο και τον βασανίζουν

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Η νέα σειρά του Mega, Το Ναυάγιο, μπορεί να συγκλόνισε με τη βύθιση του πλοίου και την απώλεια δεκάδων ψυχών χτυπώντας «κόκκινο» στην τηλεθέαση, όμως η συνέχεια της αναμένεται το ίδιο καθηλωτική.

Οι ζωές όλων έχουν αλλάξει δραματικά μετά την τραγωδία. Δύο από τα πρόσωπα που βρίσκονται στο επίκεντρο των εξελίξεων είναι η Ειρήνη και ο Πέτρος ο οποίος αποτελεί ίσως τον πιο τραγικό ήρωα της ιστορίας.

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Αυτοί
βασανίζουν τον Πέτρο

Η Ειρήνη συνεχίζει να φιλοξενείται από τον Ιπποκράτη. Η κατάστασή της είναι πολύ άσχημα και ο Ιπποκράτης με τη Δήμητρα προσπαθούν να τη φροντίσου. Η εξαφάνισή της ένα βράδυ όμως τους θορυβεί με την Ειρήνη να ψήνεται στον πυρετό.

Στο μεταξύ ο Πέτρος προσπαθεί να καταλάβει τι δουλειά έχει η ανεκτίμητης αξίας εικόνα της εκκλησίας του χωριού του στα χέρια του Αντώνη. Λίγο μετά, ο νεαρός πηγαίνει να πληρώσει το ίδρυμα με τα λεφτά του Αντώνη εκεί όμως τον περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Πέτρος προσπαθεί να εκμαιεύσει πληροφορίες από τον Θόδωρο για τα μπλεξίματα του Αντώνη. Αργότερα, οι δύο εγκληματίες καταφέρνουν να τον εντοπίσουν και να εκμαιεύσουν πληροφορίες για την εικόνα. Ο Πέτρος περνάει νέες βασανιστικές στιγμές με τους δύο άντρες να τον χτυπούν.

Λίγο αργότερα καταφέρνει να τους ξεγλιστρήσει με τον Μάκη και τη Χριστίνα να τον βρίσκουν σε πολύ άσχημη κατάσταση και να φροντίζουν τις πληγές του. Εκείνος όμως επιμένει να μην πάνε στην αστυνομία…

Δείτε επίσης:

Το ναυάγιο επόμενα επεισόδια: Ο Πέτρος συναντά αυτόν που δεν πρέπει

Η γη της ελιάς επόμενα επεισόδια: Τέλος ο Σωτήρης – Τον σκοτώνει η Χάιδω – Την χωρίζει ο Λυκούργος

Έρωτας φυγάς επόμενα επεισόδια: Ανατροπή – Ζωντανή η Μαργέτα – Τέλος η Ουρανία

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα