Αλκαράθ: “Ζήλεψα που ο Φέντερερ ήταν στο κεντρικό” (vid)

10:25 5/7/2023 - Πηγή: Tennis24

O Ρότζερ Φέντερερ έκλεψε την παράσταση χθες στο All England Club καθώς η παρουσία του στο Wimbledon, επισκίασε τη δράση εντός γηπέδου αλλά και τα πολλά προβλήματα που δημιούργησε η βροχή στη 2η ημέρα του Championships.

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν από τους τυχερούς που δεν ταλαιπωρήθηκαν καθώς αγωνιζόταν στο Court 1 που

διαθέτει οροφή, ωστόσο ο ίδιος ο Ισπανός δεν ήταν τόσο χαρούμενος αφού θα ήθελε τον Φέντερερ στο δικό του ματς.

Το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακό ντεμπούτο επικρατώντας με 6-0, 6-2, 7-5 του Ζέρεμι Σαρντί και αμέσως μετά παραδέχθηκε πως ζήλεψε για το γεγονός ότι ο Φέντερερ ήταν στο κεντρικό court.

“Μετά το παιχνίδι, κοίταζα το κινητό μου και έβλεπα post και stories από το Wimbledon. Είδα ότι ο Ρότζερ Φέντερερ ήταν εδώ. Ζήλεψα λίγο. Ειλικρινά, ήθελα ο Φέντερερ να έβλεπε το δικό μου ματς. Θα ήθελα να μιλήσουμε λίγο. Για μένα θα ήταν απίστευτο. Ελπίζω να τον δω τις επόμενες μέρες” είπε ο Αλκαράθ.

Αυτή ήταν η 6η συνεχόμενη νίκη του Καρλίτο στο γρασίδι, προερχόμενος από την κατάκτηση του τίτλου στο ATP 500 τουρνουά του Queen’s πριν 10 μέρες.

“Κάθε μέρα μαθαίνεις και κάτι καινούργιο. Κάθε φορά που βγαίνω στο γήπεδο, νιώθω και καλύτερα. Αποκτώ μεγαλύτερη εμπειρία που είναι πολύ σημαντικό σε αυτή την επιφάνεια” είπε.

Ο Αλκαράθ στο 2ο γύρο του Wimbledon περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Μούλερ-Ρίντερκνες.

WIMBLEDON MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-2h)

The post Αλκαράθ: “Ζήλεψα που ο Φέντερερ ήταν στο κεντρικό” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα