Αλλάζει παρτενέρ και… θέση στο κορτ ο Μπελαστεγκίν!

Σε μία διπλή κομβική αλλαγή προχωρά ο Φερνάντο Μπελαστεγκίν, στην αποχαιρετιστήρια σεζόν της καριέρας του στο επαγγελματικό Τουρ. Ο σπουδαίος Αργεντινός θα τερματίσει στο τέλος Μαρτίου τη συνεργασία του με τον Λούτσο Κάπρα και θα ενώσει τις δυνάμεις του με τον Χουάν Τέγιο.

Αυτή η απόφαση ήρθε από τον “Μπέλα”, κρίνοντας πως δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη χημεία εντός κόρτ με τον 30χρονο συμπατριώτη του. Οι δυο τους βγήκαν νοκ-άουτ στην πρεμιέρα τους στο Ruyadh P1, ενώ στο Qatar Major

η πορεία τους τερματίστηκε μόλις στη Φάση των “16”.

Το… δυσλειτουργικό δίδυμο των Μπελαστεγκίν και Κάπρα.

Έτσι, ο 45χρονος θρύλος του πάντελ αποφάσισε να στραφεί στον Τέγιο. Ο 29χρονος Αργεντινός ξεκίνησε τη σεζόν πλάι στον Αλεχάνδρο Ρουίθ, με τους δυο τους επίσης να μην εντυπωσιάζουν, έχοντας αποκλειστεί στη Φάση των “16” και στα δύο πρώτα τουρνουά της χρονιάς.

Αυτή η προσεχής συνεργασία όμως θα φέρει αναγκαστικά έναν από τους δύο Αργεντινούς σε διαφορετική θέση από την παραδοσιακή του, οπότε αυτός θα είναι ο Μπελαστεγκίν.

Οι Χουάν Τέγιο και Φερνάντο Μπελαστεγκίν έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους.

Η τεράστια πείρα και η προσαρμοστικότητα του “Μπέλα”, συν το γεγονός πως έχει εμπειρία αλλαγής θέσης από την παλαιότερη συνεργασία του με τον Αγκουστίν Τάπια, θα φέρουν τον “γερόλυκο” των κορτ στη δεξιά πλευρά. Απομένει να φανεί εάν η αγωνιστική συνύπαρξη των δύο Αργεντινών θα οδηγήσει στις επιτυχίες που αμφότεροι επιθυμούν.

The post Αλλάζει παρτενέρ και… θέση στο κορτ ο Μπελαστεγκίν! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα