Γκαλάν: “Δεν ήθελα να ξαναβρεθώ σε μία άβολη κατάσταση στο κορτ”

Τη δική του οπτική των πραγμάτων, που τον οδήγησε στο να πάρει… διαζύγιο από τον Χουάν Λεμπρόν, παρέθεσε ο Αλεχάνδρο Γκαλάν.

Ο Νο1 στον κόσμο Ισπανός ουσιαστικά επαλήθευσε το χρονικό που αφηγήθηκε λίγες ημέρες νωρίτερα ο επί τέσσερα χρόνια παρτενέρ του στα κορτ. Το διαβόητο συμβάν στο Qatar Major, στο ματς με τους Γιάνγκουας και Γκαρίδο, αποδείχθηκε πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Γκαλάν.

“Αποχώρησα από το Κατάρ πολύ στενοχωρημένος

και γεμάτος άσχημα συναισθήματα. Όταν φτάσαμε στην Ισπανία, μετά την προπόνηση, δεν ένιωθα άνετα. Το είχα ήδη συλλογιστεί. Ένιωθα πως διαρκώς επαναλάμβανα (την ίδια κατάσταση). Χρειαζόμουν νέες προκλήσεις. Το απόγευμα πήρα την απόφασή μου.

Ο Λεμπρόν αιφνιδιάστηκε. Κανείς μας επιθυμούσε αλλαγή παρτενέρ στην αρχή της σεζόν. Ωστόσο, ένιωσα με έναν συγκεκριμένο τρόπο τα πράγματα και ήμουν απολύτως ξεκάθαρος ως προς αυτό. Θα ήταν καλύτερα να μην συνεχίζαμε μαζί και να στραφούμε σε νέα εγχειρήματα.

Δεν θα ήθελα ξανά να προκύψει μία άβολη κατάσταση στο κορτ, όπου εγώ ο ίδιος θα ένιωθα αμήχανα. Αυτό το γεγονός ήταν που γύρισε τον διακόπτη στη σκέψη μου”, αποκάλυψε ο Γκαλάν.

Πάντως, Λεμπρόν και Γκαλάν θα έχουν και μία τελευταία από κοινού παράσταση στο Acapulco P1 που διεξάγεται στις 18-24 Μαρτίου στο Μεξικό. Οι δυο τους είχαν δηλώσει ως δίδυμο συμμετοχή στο τουρνουά πριν προκύψουν τα γεγονότα που οδήγησαν στη διάσπαση της ομάδας τους, οπότε θα προσφέρουν ένα… encore σε όλο το φίλαθλο κοινό του πάντελ.

“Θέλουμε (με τον Λεμπρόν) να θυμόμαστε όλες τις καλές στιγμές και όλα όσα πετύχαμε μαζί στο πάντελ. Χτίσαμε μία θαυμάσια οικογένεια, μοιραστήκαμε πολλά πράγματα μαζί. Θα προσπαθήσουμε να πούμε το αντίο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ευελπιστώντας ακόμη και σε κατάκτηση του τίτλου”, ανέφερε ο Γκαλάν.

Ο Αλεχάνδρο Γκαλάν, την ίδια ημέρα του “διαζυγίου” με τον Λεμπρόν, ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Φεντερίκο Τσινγκότο. Ο Λεμπρόν από την πλευρά του θα αγωνιστεί στο Puerto Cabello P2 (25-31 Μαρτίου) με παρτενέρ τον Χερόνιμο “Μόμο” Γκονθάλεθ, αλλά στη συνέχεια θα πορευθεί πλάι στον Πακίτο Ναβάρο.

Λεμπρόν και Ναβάρο είχαν συνεργαστεί το 2019, κατακτώντας μάλιστα πέντε τίτλους στο World Padel Tour, ενώ αναρριχήθηκαν και στο Νο1 της κατάταξης, επίτευγμα που πρώτη φορά στην ιστορία πετύχαινε τότε ένα αμιγώς ισπανικό δίδυμο.

Οι Πακίτο Ναβάρο και Χουάν Λεμπρόν ως δίδυμο το 2019.

Ανεξαρτήτως έκβασης του Acapulco P1, οι Λεμπρόν και Γκαλάν τερματίζουν φέτος το δίδυμο που επί τέσσερα χρόνια έχτισαν έχοντας ήδη προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στη συλλογή τους, το Ruyadh P1, στην έναρξη της σεζόν του Premier Padel.

The post Γκαλάν: “Δεν ήθελα να ξαναβρεθώ σε μία άβολη κατάσταση στο κορτ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα