Άλλη μια δύσκολη κλήρωση για Σάκκαρη – DRAW

Στο Adelaid International θα αγωνιστεί την ερχόμενη εβδομάδα η Μαρία Σάκκαρη

Μετά τη μάχη που έδωσε με τη Ναόμι Οσάκα στον εναρκτήριο γύρο του Brisbane International, η Μαρία Σάκκαρη θα έχει άλλο ένα παιχνίδι-πρόκληση, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Australian Open 2020.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια που πάλεψε σκληρά, πριν ηττηθεί από τη Γιαπωνέζα στο Μπρισμπέιν, θα αντιμετωπίσει το Νο5 του ταμπλό στην Αδελαϊδα, Κίκι Μπερτένς η οποία έχασε επίσης από τη Ναόμι Οσάκα στα προημιτελικά

του Brisbane International.

Σάκκαρη και Μπερτένς έχουν πλούσια προϊστορία στο WTA Tour αφού έχουν ήδη συναντηθεί έξι φορές και το σκορ είναι ισόπαλο 3-3. Η 28χρονη Ολλανδέζα, Νο9 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε κερδίσει το πρώτο μεταξύ τους ματς (Χόμπαρτ 2016) ενώ η 24χρονη Ελληνίδα, Νο23 στον κόσμο, έχει πάρει το τελευταίο (Τσάρλεστον 2019).

Η νικήτρια της αναμέτρησης θα παίξει στο 2ο γύρο με μια εκ των Βέκιτς-Σεβάστοβα.

Το Adelaide International προσέλκυσε κορυφαίες συμμετοχές, αφού θα αγωνιστούν εκεί πέντε Top10 τενίστριες, με πρώτη και καλύτερη το Νο1 του κόσμου, Άσλει Μπάρτι που ψάχνει εξιλέωση για τον πρόωρο αποκλεισμό της στο Brisbane International.

Από τα ματς του 1ου γύρου ξεχωρίζει η αναμέτρηση Κέρμπερ-Στίβενς ενώ στο τουρνουά θα παίξουν και οι 2-Χάλεπ, 3-Κβίτοβα και 4-Μπένσιτς.

ADELAIDE INTERNATIONAL DRAW | DOUBLES | OOP (+8.5h)

The post Άλλη μια δύσκολη κλήρωση για Σάκκαρη – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα