Αμφίβολος και για Μαδρίτη ο Αλκαράθ

Μάχη με το χρόνο θα δώσει ο Κάρλος Αλκαράθ τις επόμενες ημέρες, προκειμένου να προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στο δεξί χέρι και να είναι σε θέση να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Mutua Madrid Open της επόμενης εβδομάδας (24/04).

Ο 21χρονος Ισπανός, τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Monte Carlo και αναγκάστηκε να αποσύρει τη συμμετοχή του από το πρώτο χωμάτινο Masters της σεζόν ενώ το ίδιο έπραξε και λίγο πριν την έναρξη του Barcelona

Open την τρέχουσα εβδομάδα.

“Το συναίσθημά μου δεν είναι καλό αυτή τη στιγμή αλλά είναι αυτό που είναι. Τώρα, επικεντρώνομαι πλήρως στην αποκατάσταση και έχω λίγο περισσότερο χρόνο. Ο στόχος μου είναι να πάω στη Μαδρίτη αλλά αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν είναι σίγουρο. Μου δόθηκε συγκεκριμένος χρόνος αποθεραπείας και πρέπει να τον σεβαστώ. Δεν νιώθω καλά αυτή τη στιγμή” είπε στους συμπατριώτες του δημοσιογράφους τη Δευτέρα στη Βαρκελώνη ο Αλκαράθ.

“Δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι 100% στη Μαδρίτη, αλλά αυτή είναι η πρόθεσή μου. Θα προπονηθούμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βελτιωθούν τα συναισθήματα και να παίξω έναν αγώνα… Είναι επίσης ένα πολύ ιδιαίτερο τουρνουά για μένα” πρόσθεσε το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης.

Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί ούτε στη Μαδρίτη, ο Αλκαράθ θα υποστεί μεγάλη απώλεια βαθμών καθώς μένουν ανυπεράσπιστοι 1500 βαθμοί από την περσινή κατάκτηση των δύο τίτλων σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη.

The post Αμφίβολος και για Μαδρίτη ο Αλκαράθ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα