Survivor 16-4: Σε ΣΟΚ όλοι οι παίκτες με τον πατέρα του Τζέιμς Καφετζή – Τι έδειξε το trailer

Survivor 16-4: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Τζέιμς Καφετζής στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, που μαθαίνει για ένα πολύ άσχημο γεγονός.

Μιλάμε φυσικά για την είδηση που κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και μερικές μέρες, αφού ο παίκτης των Μπλε, πληροφορείται από την παραγωγή πως ο πατέρας του ναυάγησε στον Ειρηνικό ωκεανό.

Ο ίδιος δείχνει και λέει στην παραγωγή ότι βρίσκεται σε κατάσταση σοκ

και σίγουρα κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι αισθάνεται πραγματικά και πόσες εκατομμύρια σκέψεις περνούν από το μυαλό του.

Στο trailer που μας έδωσε ο ΣΚΑΪ, ο Τζέιμς φαίνεται πραγματικά χαμένος να κυκλοφορεί στην παραλία και να προσπαθεί να σκεφτεί τις επόμενες κινήσεις του.

Ενώ όπως ξεκαθαρίζει, πραγματικά δεν ξέρει πώς να αντιδράσει, αφού έχει χάσει «τη γη κάτω από τα πόδια του».

Survivor 16-4: Όλοι οι παίκτες στο πλευρό του Τζέιμς – Πρώτος ο Παππάς του δείχνει τη στήριξη του!

Στη συνέχεια βλέπουμε ότι ο Γιώργος Λιανός έχει καλέσει συμβούλιο, προκειμένου να ενημερώσει τους παίκτες, μπροστά φυσικά στον Τζέιμς για τα όσα έχουν γίνει.

Επικρατεί ένα σοκ και μία παγωμάρα ανάμεσα σε όλους, αφού μία τέτοια είδηση είναι δύσκολα να τη διαχειριστεί κάποιος, ωστόσο εκεί φαίνεται ότι το Survivor είναι απλά ένα παιχνίδι και όλες οι διαφορές μπαίνουν στην άκρη.

Πρώτος, ο Αλέξης Παππάς παίρνει τον λόγο και του λέει ότι θα σταθεί στο πλευρό του σε ό,τι χρειαστεί, όπως θα κάνουν και όλοι οι παίκτες, για ψυχολογική υποστήριξη και ότι τέτοιες στιγμές χρειάζονται ψυχραιμία.

Δείτε το trailer:

Δανάη Τριανταφυλλίδου για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα