Άνετη πρεμιέρα για Τιαφό στο Ντάλας

10:12 9/2/2023 - Πηγή: Tennis24

Ο Φράνσις Τιαφό δεν συνάντησε δυσκολίες απέναντι στον δήμιο του Ράφαελ Ναδάλ στη Μελβούρνη, Μακένζι ΜακΝτόναλντ και με εύκολη νίκη 6-1, 6-3 επί του συμπατριώτη του, ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στο Dallas Open του Τέξας.

Το Νο2 του ταμπλό και Νο14 της παγκόσμιας κατάταξης, χρειάστηκε μόλις 58 λεπτά για να φτάσει στην τελική επικράτηση και να πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του indoor τουρνουά, εκεί όπου θα συναντήσει τον επίσης συμπατριώτη του, Τζει Τζει Γουλφ που με τη σειρά του απέκλεισε με 6-3,

7-6(5) τον Ράντου Άλμποτ.

Μια μεγάλη έκπληξη σημειώθηκε την Τετάρτη στο Ντάλας, όταν ο 23χρονος Κινέζος, Γίμπινγκ Γου απέκλεισε το Νο3 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ.

Το Νο97 του κόσμου, επιβλήθηκε 7-6(1), 6-4 του αριστερόχειρα Καναδού και πήρε το εισιτήριο για τους “8” καλύτερους της διοργάνωσης, όπου περιμένει το νικητή της αναμέτρησης Τόμπσον-Μαναρινό.

Τον περασμένο Απρίλιο ο Γου βρισκόταν στο Νο1738 της παγκόσμιας κατάταξης, χτυπημένος από τραυματισμούς και πλέον, μετά τον πρώτο του προημιτελικό στο ATP Tour, αναμένεται να ανέβει τουλάχιστον μέχρι το Νο90.

DALLAS OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-8h)

The post Άνετη πρεμιέρα για Τιαφό στο Ντάλας appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άνετη, Τιαφό, Ντάλας,aneti, tiafo, ntalas